Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (2/10) > >>

3alfa3:

--- Citat: efz - 19 Siječanj, 2009, 14:09:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 14:00:40 ---
--- Citat: efz - 19 Siječanj, 2009, 13:56:49 ---Di si kupio polutku i kolko love :o

--- Kraj citata ---

Misliš, da pohvalim čovjeka koji mi ju je tak jeftino nabavio... ili samo pitaš informativno?  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma ne,pitam jer bi i ja takvu
 :toothy3:

--- Kraj citata ---

Imao sam ju ja i mogu ti reci da je to dobra stvar. Samo, serijska na Piaggiu je isto dosta dobra pa ti se ne isplati stavljati Torque. To se (ocito) odnosi samo na polutke na novijim Piaggio skuterima jer oni stariji imaju jako cudnu krivulju sirenja polutki. Slowrider mi je poslao sliku starijih polutki i nacin sirenja tih polutki je nebo i zemlja u odnosu na novije. Jedino mi fali podatak da li se radilo o 134mm polutkama. Ako su to bile 128mm polutke, onda mislim da je prilicno sigurno da su sve one od 134mm "u redu".

Zbog toga bi Torque polutku mogao preporuciti onima koji imaju stariji tip polutki na piaggiu.

ovo je slika tih kanala na novijim polutkama i one su u kombinaciji sa multivarom2000 ili multivarom mhr jako dobra kombinacija:

gumy:
eto usput jedno pitanjce.. imam tu malossi torque na original polutki i nabavio sam piaggio 128mm polutku... jel bi se osjetila kakva veća razlika između toga, zato jer je OR remen oko 50 eura i još se blok mora turpijat(to baš ne bi radio)

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Siječanj, 2009, 14:54:39 ---
--- Citat: efz - 19 Siječanj, 2009, 14:09:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 14:00:40 ---
--- Citat: efz - 19 Siječanj, 2009, 13:56:49 ---Di si kupio polutku i kolko love :o

--- Kraj citata ---

Misliš, da pohvalim čovjeka koji mi ju je tak jeftino nabavio... ili samo pitaš informativno?  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma ne,pitam jer bi i ja takvu
 :toothy3:

--- Kraj citata ---

Imao sam ju ja i mogu ti reci da je to dobra stvar. Samo, serijska na Piaggiu je isto dosta dobra pa ti se ne isplati stavljati Torque. To se (ocito) odnosi samo na polutke na novijim Piaggio skuterima jer oni stariji imaju jako cudnu krivulju sirenja polutki. Slowrider mi je poslao sliku starijih polutki i nacin sirenja tih polutki je nebo i zemlja u odnosu na novije. Jedino mi fali podatak da li se radilo o 134mm polutkama. Ako su to bile 128mm polutke, onda mislim da je prilicno sigurno da su sve one od 134mm "u redu".

Zbog toga bi Torque polutku mogao preporuciti onima koji imaju stariji tip polutki na piaggiu.

ovo je slika tih kanala na novijim polutkama i one su u kombinaciji sa multivarom2000 ili multivarom mhr jako dobra kombinacija:

--- Kraj citata ---
Bile su 134, sa starijeg NRG-a, i ova rupa koja utjece na sirenje je ko kifla na njima, a na mojoj novoj je ko na malossi Torkue polutci

2TDottore:
ja imam staru polutku 134 iz 1998 i nemam nikakvih rupa u ubrzanju i nepravilnu oscilaciju okretaja od 0 pa sve do kraja.  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: efz - 19 Siječanj, 2009, 15:07:23 ---Bile su 134, sa starijeg NRG-a, i ova rupa koja utjece na sirenje je ko kifla na njima, a na mojoj novoj je ko na malossi Torkue polutci

--- Kraj citata ---

Jesi 100% siguran da je apsolutno ravna ili je kao na ovoj slici sto sam stavio?

Gle razliku moje i torquea:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju