Općenito > Generalno o skuterima

prekidac el.blokade

<< < (5/8) > >>

marko.p:
a opet murjak može reč da nemaš atest za el. blokadu,zato je bolje da nezna za nju

veka84sb:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Siječanj, 2009, 21:59:25 ---
--- Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 20:39:35 ---
--- Citat: dino gp1 - 19 Siječanj, 2009, 20:10:28 ---
--- Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 15:04:16 ---Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič  :toothy3:
--- Kraj citata ---

Ne trebaš ga skrivati :dontknow:... smiješ imati el. blokadu na skuteru :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A pajkan to kao zna on vidi gumb stisne ga pa se ti opravdavaj  :toothy3:  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Blokada nije zabranjena ali on smije iskljuciti blokadu ako je nadje i ponoviti mjerenje brzine a onda zna se koji je rezultat...
Inace ekipa koj vam je ...pa ovo cita svatko(momci u plavom) ,a vi se razecete tko je dje stavio blokadu ,a ti ako nemos smislit di je stavit nemoj ni stavljat!

Pa isto tako onda moze i gedore u ruke pa skidat sa variomata.

Razlika je samo u jednostavnosti uklanjanja blokade, a to nije zakonom definirano - dakle, dopusteno je.

--- Kraj citata ---

Brla:
ja mislim da on nema ŠTA dirat po tvom motoru i kaznit te za neke ateste i takve stvari. za to je tehnički pregled

veka84sb:

--- Citat: Brla - 19 Siječanj, 2009, 22:27:02 ---ja mislim da on nema ŠTA dirat po tvom motoru i kaznit te za neke ateste i takve stvari. za to je tehnički pregled

--- Kraj citata ---

Za tehnicki pregled nema sta ...iako su oni odavno dobili dopis da moraju potraziti prilikom pregleda skuta dali ima blokadu koja se u voznji moze deaktivirati...

Nece te onaj na tehniskom daviti ,boli njega briga ak ide 50 gdje je i koja blokada ,problem je zakon koji provodi policija.

3alfa3:

--- Citat: veka84sb - 19 Siječanj, 2009, 22:30:42 ---
--- Citat: Brla - 19 Siječanj, 2009, 22:27:02 ---ja mislim da on nema ŠTA dirat po tvom motoru i kaznit te za neke ateste i takve stvari. za to je tehnički pregled

--- Kraj citata ---

Za tehnicki pregled nema sta ...iako su oni odavno dobili dopis da moraju potraziti prilikom pregleda skuta dali ima blokadu koja se u voznji moze deaktivirati...

Nece te onaj na tehniskom daviti ,boli njega briga ak ide 50 gdje je i koja blokada ,problem je zakon koji provodi policija.

--- Kraj citata ---

Pa, ovaj moj prekidac je pod sicom, znaci neda se u voznji blokada deaktivirati  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju