Općenito > Generalno o skuterima
prekidac el.blokade
perica_46:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2009, 20:20:57 ---
--- Citat: petarpan - 18 Siječanj, 2009, 19:55:08 ---gdje ste sakrili prekidac (oni koji imaju el.blokadu!)? da vidimo tko je najkreativniji ;)
--- Kraj citata ---
A zasto mislis da ga treba sakrivati? Pa nije ilegalno imati el. blokadu.
Ja na tehnickom samo kazem covjeku da priceka sa mjerenjem dok upalim blokadu, on obavi svoj posao i to je to. PRekidac je inace pod sjedalom na plastici od akumulatora
--- Kraj citata ---
nego sta nego je ilegalno!!!! policajac ako sumnja da imas el blokadu moze dobit nalog od suda i mogu ti cjeli motor rastavid i jadna li ti majka ako ga nađu... ja sam imo "sakriven" prekidac tamo gdje mi je rezervar, papan mi je cijeli motor pretrazio dok nije naso prekidac i onda samo ugasio i scoot iso 87 km/h. nemojte se igrat s time, kazne su prevelike!! a mozda je to samo tako kod nas u slavoniji... pitaj boga ::) ::)
PROOF:
ja progutam daljinski i velim da mi ga stari neda jer onda skuter previse ide............................ :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
neer:
ma elektronsku bravicu spremis ju na mjesto di se nevidi i da se vidi nema veze kad nema kljuc.imam ja jednu bravicu jako malu promjera 1 cm i mali kljucic s cime palis i gasis dobra stvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju