Općenito > Generalno o skuterima
prekidac el.blokade
marko.p:
--- Citat: 2TDottore - 18 Siječanj, 2009, 20:19:57 ---ja imam ispod sica i odlicno je.ak te murja zaustavi dignes sic ko da trazis dokumente i upalis je ak treba i to je to.
--- Kraj citata ---
tako i sam
Damir 2T:
Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič :toothy3:
dino gp1:
--- Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 15:04:16 ---Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ne trebaš ga skrivati :dontknow:... smiješ imati el. blokadu na skuteru :icon_thumright:
Damir 2T:
--- Citat: dino gp1 - 19 Siječanj, 2009, 20:10:28 ---
--- Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 15:04:16 ---Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ne trebaš ga skrivati :dontknow:... smiješ imati el. blokadu na skuteru :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A pajkan to kao zna on vidi gumb stisne ga pa se ti opravdavaj :toothy3: :toothy10:
3alfa3:
--- Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 20:39:35 ---
--- Citat: dino gp1 - 19 Siječanj, 2009, 20:10:28 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
A pajkan to kao zna on vidi gumb stisne ga pa se ti opravdavaj :toothy3: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa isto tako onda moze i gedore u ruke pa skidat sa variomata.
Razlika je samo u jednostavnosti uklanjanja blokade, a to nije zakonom definirano - dakle, dopusteno je.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju