Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
kolko ja znam kino i gledanje filmova se placa a nase kino je malo skuplje od ostalih...
uljepsajte nam ovu vecer prije spavanja
I ja bi najradje sad pogledao filmic, ali mislim da bi bilo pošteno da prvo michele proba pilu, i onda mogu filmici van.
evo doso doma i nemogu spavat od nestrpljenja ....pitate se zasto_? hmm pa ujutro bi trebao doc sp ..naravno odmah ce se nabacat platike gore odratit fotosesion i onda usporedba sa najacim spom u istri ...sp je serijala al je iso ko moj sp sa karbom i glavom ugl sp van konkurencije koj gazi sve sp..jedino sta nije serisko na njemu su bjele delta suste prosirena grana i odrezani su svi grijaci na karbu ..ma vidjet cete bolesnjava ugl ja kad sam slozio motor kad je doso od haca bio je na 100m 2 duzine motora iza mene
halo??ja se tebi ne rugam ako to mislis i nemoras biti odma bahat, malo kulture...a sto se tice testa, nadji neki 250rs madrkani, il 125 s polini kitom gore ak nemas skim drugim...da se nac izazivaca...
oprosti ako si sam bio bahat ma nema ti kod nas 250 rs jedino seriski rs ili mogu pitat frenda ima jako dobru cagivu mito turpijana itd..
sad si me sjetio imam frenda sa vx209 + variomat delta leo v. neki novi spuh jeben je uopce ne gsi motor ma motor se dize na gas.. probat cu sa njim