Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
J.U.R.C.A:
michele valjda testira po istri :)
kad ce izvjestaj?
Ive_MHR:
--- Citat: sven_vx - 14 Studeni, 2009, 14:12:44 ---jedino se moze stat sa melonom...makar mislim da je skinuo kit sa cagive tako da nije to to...sad je gore spuh i karb i neide kao sto je prije isao...na tvom mjestu bi se stao na crtu sa venclom sa ktm-om 250 4t... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
j**** ja tebe i spuh MARMITA :angry7: :angry7:, nes ce se nac uostalom ima 6 po puli hahah
sinke23:
evo, stigo napokon sp u pulu. stavili smo plastike, provozali se... probali smo jedan race od 500 m same uzbrdice... sada cemo otici negdje di da snimimo pa da do veceras vidite koju snimku i sliku ovog sp.. a do tada jos malo strpljenja :angry9:
sinke23:
--- Citat: duje87 - 14 Studeni, 2009, 14:13:18 ---HAHAHAHHAHAHAHAHA,koji tuning
i onda ce neko ovakvog znanja vozit ovakvog spa..pa taj sp ce bit vise u zagrebu nego u tebe :laughing6:
--- Kraj citata ---
sta si htjep reci s time? nisam shvatio... mislim o cemu se radi..to.
duje87:
--- Citat: sinke23 - 14 Studeni, 2009, 14:32:13 --- sta si htjep reci s time? nisam shvatio... mislim o cemu se radi..to.
--- Kraj citata ---
njemu je tuning sta su skinuti grijači s karba i kumplug s bijelin federima,hahahahha..ako to ne razumis,onda stvarno :laughing6:
isto ko da je napisa da je ugasia svitla,vozi na rezervi i da je malo vise napumpa zadnu gumu i da sp vise nije serijski ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju