Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (155/172) > >>

sven_vx:

--- Citat: Ive_MHR - 14 Studeni, 2009, 14:18:42 ---j**** ja tebe i spuh MARMITA :angry7: :angry7:,  nes ce se nac uostalom ima 6 po puli hahah

--- Kraj citata ---
:evil6: :evil6: :evil6:

J.U.R.C.A:

--- Citat: sinke23 - 14 Studeni, 2009, 14:29:09 ---evo, stigo napokon sp u pulu. stavili smo plastike, provozali se... probali smo jedan race od 500 m same uzbrdice... sada cemo otici negdje di da snimimo pa da do veceras vidite koju snimku i sliku ovog sp.. a do tada jos malo strpljenja :angry9:

--- Kraj citata ---
evo upravo me michele zvao! neke stvari sam mu jos dodatno objasnio preko telefona zasto i kako!

probajte negdje na ravnici race! pa javite rezultate. nadam se da je zadovoljan michele s motorom a bit ce jos i zadovoljniji kada mu sjedne BGM glava jer je tako i setupiran skuter!

sinke23:
evo sada su me zvali..okupili su se svi.. mene se jos ceka.. pozdrav! cujemo se navecer da gledamo malo video i koje slike da jos nabacimo... :headbang:

pajo:

--- Citat: sinke23 - 14 Studeni, 2009, 14:52:12 ---evo sada su me zvali..okupili su se svi.. mene se jos ceka.. pozdrav! cujemo se navecer da gledamo malo video i koje slike da jos nabacimo... :headbang:

--- Kraj citata ---
vidimo se gore :icon_thumright:

black-rox:
Kad će video?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju