Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (153/172) > >>

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 14 Studeni, 2009, 10:00:43 ---preslabo je to....moj vxr je jaci od tog i to dosta pa me tvoj sp pojeo ko da imam vx-a.... ;D

--- Kraj citata ---

po cemu je tvoja klamota jaca

devil_ma-yela:
bilo bi dobro, zanimljivo kada bi se tvoj nabrijani sp usporedio sa nabrijanim vxr-om, kao npr od člana ogrošić ili tako nešto, da se vidi ko je bolji...

inače, sp ide super!  :icon_thumright:

Ive_MHR:
u puli nema nadrkanog vxr ovako i onako a ove vxsa kitom pojedes ko nis tako da...za dalje nzm al tu tesko,jedino da probas sa cagivom

sven_vx:

--- Citat: Ive_MHR - 14 Studeni, 2009, 14:08:38 ---u puli nema nadrkanog vxr ovako i onako a ove vxsa kitom pojedes ko nis tako da...za dalje nzm al tu tesko,jedino da probas sa cagivom

--- Kraj citata ---
jedino se moze stat sa melonom...makar mislim da je skinuo kit sa cagive tako da nije to to...sad je gore spuh i karb i neide kao sto je prije isao...na tvom mjestu bi se stao na crtu sa venclom sa ktm-om 250 4t... :icon_thumright:

duje87:

--- Citat: DevMichele - 14 Studeni, 2009, 02:17:13 ---evo doso doma i nemogu spavat od nestrpljenja ....pitate se zasto_? hmm pa ujutro bi trebao doc sp ..naravno odmah ce se nabacat platike gore odratit fotosesion i onda usporedba sa najacim spom u istri ...sp je serijala al je iso ko moj sp sa karbom i glavom ugl sp van konkurencije koj gazi sve sp..jedino sta nije serisko na njemu su bjele delta suste prosirena grana i odrezani su svi grijaci na karbu ..ma vidjet cete bolesnjava ugl ja kad sam slozio motor kad je doso od haca bio je na 100m 2 duzine motora iza mene

--- Kraj citata ---

HAHAHAHHAHAHAHAHA,koji tuning

i onda ce neko ovakvog znanja vozit ovakvog spa..pa taj sp ce bit vise u zagrebu nego u tebe :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju