Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
sinke23:
sta je to moj sp s kojim ces se mjeriti? :headbang: jao jao.. pa moj ce zaribati od sramote kad me zgazis... :icon_scratch:
DvdAerox:
--- Citat: DevMichele - 14 Studeni, 2009, 02:17:13 ---evo doso doma i nemogu spavat od nestrpljenja ....pitate se zasto_? hmm pa ujutro bi trebao doc sp ..naravno odmah ce se nabacat platike gore odratit fotosesion i onda usporedba sa najacim spom u istri ...sp je serijala al je iso ko moj sp sa karbom i glavom ugl sp van konkurencije koj gazi sve sp..jedino sta nije serisko na njemu su bjele delta suste prosirena grana i odrezani su svi grijaci na karbu ..ma vidjet cete bolesnjava ugl ja kad sam slozio motor kad je doso od haca bio je na 100m 2 duzine motora iza mene
--- Kraj citata ---
ti ocito pricas malo bez da znas situaciju... ima jedan sp koji je sigurno jaci od ovoga sta kazes, ima full mhr gore... ali osobno ne poznam lika...
DevMichele:
nisam reko da ne postoji vec da nepoznajem i neznam ko bi bio spreman danas ujutro stat u crtu samnom
2TDottore:
--- Citat: DevMichele - 14 Studeni, 2009, 03:00:22 ---sad si me sjetio imam frenda sa vx209 + variomat delta leo v. neki novi spuh jeben je uopce ne gsi motor ma motor se dize na gas.. probat cu sa njim
--- Kraj citata ---
preslabo je to....moj vxr je jaci od tog i to dosta pa me tvoj sp pojeo ko da imam vx-a.... ;D
D.A.N.C.E.K.:
DevMichele kad stize sp???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju