Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
DevMichele:
--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Studeni, 2009, 19:57:04 ---serijska struja ne prekida... samo previse retardira... na 7500 okretaja fula od idealnog za 7 stupnjeva!
sto se tice okretaja definitivno cu ga spojiti u subotu kad komponente sve stavimo!
glede keihina nabavio sam ti ga! u subotu je sve gore i napokon gotovo! u petak ti idem raditi lajtunge i nadam se da cu stici plastificirati celjusti!
felge su u petak takoder gotovo.
polako privodimo kraju projekt sp : ) . nadam se ustvari uvjeren sam da ces biti zadovoljan!
--- Kraj citata ---
i ja se nadam da ce nakraju bit jedan pouzdan i brz sp ,a mislim da i ti jedva cekas da vidis kako ce to radit sa pm-om i sa keihinom ja se nadam da budes uspio do utorka slozit sve to :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
--- Citat: DevMichele - 04 Studeni, 2009, 20:05:55 ---i ja se nadam da ce nakraju bit jedan pouzdan i brz sp ,a mislim da i ti jedva cekas da vidis kako ce to radit sa pm-om i sa keihinom ja se nadam da budes uspio do utorka slozit sve to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nema razloga zasto nebi slozio. osim (nedaj boze ako pukne bloka hahah malo crnog humora)
istina . jedva cekam da slozim i da isprobam kako ce to ici. ako sve bude ok vec u subotu stavim filmek!
napamet vec znam setup za taj spuh i keihin tako da mi nece puno vremena trebati u pronalazenju maximalne snage.
R@kija:
kaj ste nabavili pm spuh ili??
nisam bas pratio sad pred kraj??
J.U.R.C.A:
--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2009, 20:27:14 ---kaj ste nabavili pm spuh ili??
nisam bas pratio sad pred kraj??
--- Kraj citata ---
PM tuning spuh dolazi i to verzija X tech 59!
R@kija:
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju