Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (124/172) > >>

Pupo:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Studeni, 2009, 20:44:04 ---PM tuning spuh dolazi i to verzija X tech 59!

--- Kraj citata ---

Šteta što fušaju na završnoj obradi kad su već spulje strava što se tiće performansi! Gledao sam malo te PM auspuhe i karakterizira ih sve taj "zavoj", nazovimo ga tako, pa čak i njihove grane za 4t imaju taj oblik. Ima neka posebna caka u njemu il je to postao njihov zaštitni znak?

Inače pile će biti strava, šteta što je Požega otkazana a tamo mi je bilo najbliže doći :(

dino_180:
nisu svi pmovi savinuti.ima verzija pm 55 koja je kao leovinci sprinter okrenut prema dole!

sto se tice ovog x techa 59 on je zavinuti da ne bude predugacak obzirom da mora imati velik volumen da bi mogao imati snagu na niskim okretajima(midsection lonac poslje konusa mu je dugacak).

sto se tice 4 t ispuha on je tako zavinuti da bi se postigla zadovoljavajuca duljina grane! serijksa na otvorenom topu je pre otvorena i vakumom dolazi do detonacija unutar grane!

JURCA ODGOVARA ALI SAM KOD KUMA!

black-rox:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Studeni, 2009, 19:40:52 ---sto se tice serijske struje nema fizicku blokadu i ne prekida. jednostavno su isli raditi variabilno paljenje i na visljim okretajima retardira!

e sad o podacima nebi koliko retardira. volio bih da to glavni tuner foruma black rox napise!

ili ako stvarno zeli znati napokon da promjeni nacin komunikacije pa mozda nesto i pita :)  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ok drugi puta ću pitat tunera koji je bil u njemačkoj na školovanju ipak vxr sa spuhom od 2T dobije momenta :toothy11:

dino_180:
ok kada pitas dobit ces odgovor!

isto tako mozes ako zamolis dobiti odgovor oko spuha! jer ocito si toliko isfrustriran i iskomplexiran da samo imas provokativne namjere u ovom topicu pa i sire na forumu.

JURCA PISE JER SAM KOD KUMA!

black-rox:

--- Citat: dino_180 - 04 Studeni, 2009, 22:34:15 ---ok kada pitas dobit ces odgovor!

isto tako mozes ako zamolis dobiti odgovor oko spuha! jer ocito si toliko isfrustriran i iskomplexiran da samo imas provokativne namjere u ovom topicu pa i sire na forumu.

JURCA PISE JER SAM KOD KUMA!

--- Kraj citata ---
Nemam ja nikakve provokativne namjere ni tu ni nigdje na forumu samo si ti krivo shvatil jbg i neda mi se natezat s tobom bezveze jer ti ćeš uvijek tvrditi jedno ja ću tvrditi svoje i samo će bit usran cijeli topic i niš više,a michele je ok ko i gazda foruma eladio zato bi bilo najbolje da se prestanemo svađat i gotovo eto pozz uživaj :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju