Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
gokiSP:
pa to su stock blokovi :dontknow:
steeef:
da..
takva im i cijena
J.U.R.C.A:
sto se tice serijske struje nema fizicku blokadu i ne prekida. jednostavno su isli raditi variabilno paljenje i na visljim okretajima retardira!
e sad o podacima nebi koliko retardira. volio bih da to glavni tuner foruma black rox napise!
ili ako stvarno zeli znati napokon da promjeni nacin komunikacije pa mozda nesto i pita :) :headbang:
DevMichele:
oprostite krivi link nisam mislio na blokove vec na ovo http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638815056&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER180FXR&category2=CAT%3ACAT_FAHRWERK%3ACAT_FAHRWERK_MOTORAUFHANG
samo nije od bgma vec pma no nebitno bitno da se zna o cemu se radi.
sto se tice okretaja jurca spoji moj okretomjer pa probaj neki sp sa spuljom da vidimo na koliko seriski cdi prestaje radit ako je moguce nabavit auspuh koj se moze vrtit toliko tj moj jolly bi sigurno .
J.U.R.C.A:
serijska struja ne prekida... samo previse retardira... na 7500 okretaja fula od idealnog za 7 stupnjeva!
sto se tice okretaja definitivno cu ga spojiti u subotu kad komponente sve stavimo!
glede keihina nabavio sam ti ga! u subotu je sve gore i napokon gotovo! u petak ti idem raditi lajtunge i nadam se da cu stici plastificirati celjusti!
felge su u petak takoder gotovo.
polako privodimo kraju projekt sp : ) . nadam se ustvari uvjeren sam da ces biti zadovoljan!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju