Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (13/172) > >>

kiza-iz-kvarta:
poz Michele,dobar je runner,svaka čast......đasvi mi se ovaj km/h sat na njemu.........  :toothy9:

DevMichele:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 30 Siječanj, 2009, 16:37:42 ---poz Michele,dobar je runner,svaka čast......đasvi mi se ovaj km/h sat na njemu.........  :toothy9:

--- Kraj citata ---
hahah jeej dobar je sat jedino temperatura drka al ko je jebe ionako mi ventilator radi tako da sve 5

DevMichele:
evo malo veci update , stavljen bjeli sic ,ofarbane obije nogare , retrovizori plastika iza sica itd , evo par slikica

evo kako izgleda moja zadnja guma i razlog silnih proklizavanja

vanjossi:
 alo michele, vanja, frend od vekića...ovdje su svi obratili pažnju na izgled a ne na performanse, skuter stvarno leti ja sam ostao paf kad sam ga probo đir..i samo mi reci tko ti je stavljo naljepnice,taj netko ih je loše stavio, šteta naljepnice su ful dobre..

DevMichele:
ola , ma ritosa ih je stavljao ja nisam imao muda ih stavit jer bi sjebao totalno malo jesu vise gore nego sta bi trebalo al uzivo ok izgleda ... ma leti da al jos trebam stavit 10i pol gr ruline jer sa ovima mi ide  samo 135-140 u krajnju a znam da moze jos jer ima snage ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju