Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (12/172) > >>

DevMichele:

--- Citat: marko209vx - 24 Siječanj, 2009, 10:50:11 ---uf kako mi fali ova masina kad ju sad gledam, mogu ti rec da mi je zao sta sam ti ju prodao....  :( :( :(
ali nema veze prestar sam ja vec zato.... motor mi je lijep, ali bi ja odabrao drugu kom boja,... iako se o ukusima ne raspravlja. zelim ti puno srece i km sa motorom i nadam se da si zadovoljan da se ja ne osijecam koda sam je zaj#bo... :)
pozz

--- Kraj citata ---
nisi me zajebao nikako nego mi cudno to sta mu je krajnja malo slabija stobzirom na sve sta ima ... mora da sam nesto pogrijesio u setupu jos kad bi mi se neko javio ko se kuzi u 4t mashine...a ,ozda su i ruline sta ti kazes probat cu 11gr

marko209vx:
najtezi dio posla je stelanje... meni je zao vidim da sam se zaj#bo, samo sam trebao karb nabavit od vxr-a ali nisam ni za tankat imao vise.... :toothy9:

DevMichele:
evo mali update : naci odrezao sam one macije oci sa nosaca tablice dok si ne napravim novi nosac a tablica ce stajati ravno skoro kao sta imaju ktm-ovi .. ugl ofarbao one 2 plastikice ispod vizira te bocnu nogaru , dok ej centralna ofarbana ali nisam je stigo montirat evo kako to izgleda

marko209vx:
a vidi moje podnice...  :toothy12:

DevMichele:
hehe jos malo pa ce bit i na bubrezima onaj tvoj lim :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju