Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
marko209vx:
--- Citat: vanjossi - 31 Siječanj, 2009, 17:30:37 --- alo michele, vanja, frend od vekića...ovdje su svi obratili pažnju na izgled a ne na performanse, skuter stvarno leti ja sam ostao paf kad sam ga probo đir..i samo mi reci tko ti je stavljo naljepnice,taj netko ih je loše stavio, šteta naljepnice su ful dobre..
--- Kraj citata ---
pa naravno da leti kad ga je tata slagao ;D
mikele nemozes ti ocekivat da ti motor ide 155 a da imas start da te cima na zadnji, ili jedno ili drugo...
meni je njbolji ovaj setup kada on 1de 130 ali do 100 za 7 sek, i da ide i ravno i gore i dole 130
DevMichele:
marko sve mi je jasno ...stopao sam mu do 100 mu treba nekad 7 nekad 7.5 sec ... :jerk:
pricao sam sa bmwlikom on kaze da ako stavim 10, 10.50 gr ruline necu izgubit na startu itd al da cu dobit an krajnjoj , ma stici ce neke pare ubrzo pa cu testirat malo ,inace na nizbrdici malo duzoj al ne velikoj iso je 140 tako da je super...jos samo nevi remen mislim da mi je ovaj za mijenjat ko da se rasteze ... ugl prezadovoljan sam :headbang:
marko209vx:
--- Citat: DevMichele - 01 Veljača, 2009, 12:55:12 ---marko sve mi je jasno ...stopao sam mu do 100 mu treba nekad 7 nekad 7.5 sec ... :jerk:
pricao sam sa bmwlikom on kaze da ako stavim 10, 10.50 gr ruline necu izgubit na startu itd al da cu dobit an krajnjoj , ma stici ce neke pare ubrzo pa cu testirat malo ,inace na nizbrdici malo duzoj al ne velikoj iso je 140 tako da je super...jos samo nevi remen mislim da mi je ovaj za mijenjat ko da se rasteze ... ugl prezadovoljan sam :headbang:
--- Kraj citata ---
dosta ti igra remen tu, da stavis variomt od vxr.a i remen od vxr-a bolje bi isao motor jer remen od vx-a je los za 209
DevMichele:
--- Citat: marko209vx - 01 Veljača, 2009, 18:29:25 ---
--- Citat: DevMichele - 01 Veljača, 2009, 12:55:12 ---marko sve mi je jasno ...stopao sam mu do 100 mu treba nekad 7 nekad 7.5 sec ... :jerk:
--- Kraj citata ---
dosta ti igra remen tu, da stavis variomt od vxr.a i remen od vxr-a bolje bi isao motor jer remen od vx-a je los za 209
--- Kraj citata ---
a kelvar?
marko209vx:
--- Citat: DevMichele - 01 Veljača, 2009, 20:09:26 ---
--- Citat: marko209vx - 01 Veljača, 2009, 18:29:25 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a kelvar?
--- Kraj citata ---
pozeljno, ako moze od vxr.a jos bolje.
ali onda cesta skidanja dekla i kontrola remena da nebi puknuo pa napravio dar mar u prijenosu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju