Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (11/172) > >>

Utroba-FX:

--- Citat: gun_rider - 24 Siječanj, 2009, 00:00:08 ---haha
mislim da sam tebe vidia prošlu subotu, iša si iz smjera mastersa put yamahe...ja san bia na bureku u mate :laughing7: lipo vx ide na kolo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a moguce je...cek ja mislim da se sicam.jesi ti sidia tamo kraj semafora.tj.nasuprot mate?

gun_rider:
nop, bia san isprid odma, motor mi je bia odma kraj ceste parkiran, moj i još par od ovih prika šta su smnon bili :)
jel ono tvoje neešto kemijano ili dižeš onako vx-a serjskog...ako je serijala skidam kapu hehe

marko209vx:
uf kako mi fali ova masina kad ju sad gledam, mogu ti rec da mi je zao sta sam ti ju prodao....  :( :( :(
ali nema veze prestar sam ja vec zato.... motor mi je lijep, ali bi ja odabrao drugu kom boja,... iako se o ukusima ne raspravlja. zelim ti puno srece i km sa motorom i nadam se da si zadovoljan da se ja ne osijecam koda sam je zaj#bo... :)
pozz

Crni91:

--- Citat: gun_rider - 24 Siječanj, 2009, 00:42:23 ---nop, bia san isprid odma, motor mi je bia odma kraj ceste parkiran, moj i još par od ovih prika šta su smnon bili :)
jel ono tvoje neešto kemijano ili dižeš onako vx-a serjskog...ako je serijala skidam kapu hehe

--- Kraj citata ---
dize serijalu glupan....al moga niko nije moga.... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Utroba-FX:

--- Citat: gun_rider - 24 Siječanj, 2009, 00:42:23 ---nop, bia san isprid odma, motor mi je bia odma kraj ceste parkiran, moj i još par od ovih prika šta su smnon bili :)

--- Kraj citata ---

e neznam ona...serijala je.sta ce bit.. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju