Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (105/172) > >>

black-rox:
Ovo je katstrofa bolje bi napravilo dijete iz vrtića :angry9:
Sad di je nestao taj slavi Tunner hac nek se malo izjasni kakvi su ovo fuševi toliko o velikom tunneru lol :laughing7:

gun_rider:
glavno da ti sve znaš...nema ti ravnog...tvoji radovi su daleko najbolji...šta se naravno može vidit iz svih filmića o skuterima o kojima si takve hvalospjeve napisa ;D

black-rox:

--- Citat: gun_rider - 31 Listopad, 2009, 00:03:13 ---glavno da ti sve znaš...nema ti ravnog...tvoji radovi su daleko najbolji...šta se naravno može vidit iz svih filmića o skuterima o kojima si takve hvalospjeve napisa ;D

--- Kraj citata ---
Ne nikad ja nisam rekao nigdje da sve znam i da su moji najbolji,a to šta su drugi zadovoljni onime što im ja napravim i što hvale moje to ja nisam kriv :hello:

aeroxtuning:
JURCA,odlično  :icon_thumright: a sto se tiče haca,ne znam kakav je bio dogovor izmedju njega i mikelea,niti Branimir haca,ali vidio sam svojim očima dijelove koje je on radio i ostao sam zadivljen,a o performansama da ne pričam.... moje iskustvo je takvo,sad ne znam....

J.U.R.C.A:
kao sto sam i ja rekao !

necu suditi po jednom cilindru i po bloku! samo nije to trebao naplatiti kao preradu ako ju nije radio..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju