Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (106/172) > >>

gun_rider:

--- Citat: black-rox - 31 Listopad, 2009, 00:10:25 ---Ne nikad ja nisam rekao nigdje da sve znam i da su moji najbolji,a to šta su drugi zadovoljni onime što im ja napravim i što hvale moje to ja nisam kriv :hello:

--- Kraj citata ---

maaaa ne nigdiiiiii...nikad se ti nisi hvalia SAM SEBE i još manje reklamira sebe naokolo i tupia kako ti sve možeš, znaš...
neznam, meni se gadi kad neko sere po nekom, i to u trećem licu, kao treća osoba koja uopće nije povezana s tim...pogotovo mi se sere od tog hvalisanja i prodavanja magle...

J.U.R.C.A:

--- Citat: gun_rider - 31 Listopad, 2009, 00:23:38 ---maaaa ne nigdiiiiii...nikad se ti nisi hvalia SAM SEBE i još manje reklamira sebe naokolo i tupia kako ti sve možeš, znaš...
neznam, meni se gadi kad neko sere po nekom, i to u trećem licu, kao treća osoba koja uopće nije povezana s tim...pogotovo mi se sere od tog hvalisanja i prodavanja magle...

--- Kraj citata ---
OVO CJENIM!

Pravi majstor ne treba SAMOREKLAMU!

steeef:

--- Citat: gun_rider - 31 Listopad, 2009, 00:23:38 ---maaaa ne nigdiiiiii...nikad se ti nisi hvalia SAM SEBE i još manje reklamira sebe naokolo i tupia kako ti sve možeš, znaš...

--- Kraj citata ---
potpis.....al videa nigdi da se vidi kak te ''pile'' jure.

black-rox:
I šta je najbolje još je masno naplatio,bitno da se sad to dobro složi i da dečko napokon bude zadovoljan :icon_thumright:

A gun rider nabijem te na dragana jbg ko ti kriv šta si ti ljubomoran kad ti složiš samo pola onoga šta sam ja i budeš imal bar jedan motor vrijedan u garaži javi se do tada lagano odjebi jer mi se neda natezat na forumu sa balonjom poput tebe :hello:

black-rox:

--- Citat: stefek_kc1 - 31 Listopad, 2009, 00:26:16 ---potpis.....al videa nigdi da se vidi kak te ''pile'' jure.

--- Kraj citata ---
Mogal si danas doć na speed day na grobnik pa vidjet kako ide uživo :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju