Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (104/172) > >>

White:
lijepo lijepo :icon_thumright: nabacite koji video sutra

bull_Mastif:
sad trazi novce od ovog lažova natrag

Broken:
Sam da se ubacim, je da je to par stranica prije ali ok... Hac mi je jos prije prico za tu masinu i sve znam... uglavnom pišete gluposti...

Još nešto, te priče o ubrzanju za 6sec i krajnjoj o 170, nedrzi vodu... Prije sam se tome divio ovako preko foruma ali kad sam to uzivo vidio, majko moja mila...

Bez uvrede ikom, ali svi ovi 4t motori po zagebu su užas, dime, prde, nikak neidu...

Jos jednom nebih zelio da se neko uvrijedi ali svaki put kad dodes i vidis te "pile" u zivo razocaras se...

steeef:

--- Citat: bull_Mastif - 30 Listopad, 2009, 21:45:29 ---sad trazi novce od ovog lažova natrag

--- Kraj citata ---
nisi podoban ni kompetentan nikog nazivat lažovom zato psssssssssssst!!!!

dečko je tražil da taj cilindar radi i na serijskoj radilici a da kasnije dok kupi stroker da radi i na njoj.

steeef:

--- Citat: Broken - 30 Listopad, 2009, 23:06:21 ---Sam da se ubacim, je da je to par stranica prije ali ok... Hac mi je jos prije prico za tu masinu i sve znam... uglavnom pišete gluposti...

Još nešto, te priče o ubrzanju za 6sec i krajnjoj o 170, nedrzi vodu... Prije sam se tome divio ovako preko foruma ali kad sam to uzivo vidio, majko moja mila...

Bez uvrede ikom, ali svi ovi 4t motori po zagebu su užas, dime, prde, nikak neidu...

Jos jednom nebih zelio da se neko uvrijedi ali svaki put kad dodes i vidis te "pile" u zivo razocaras se...

--- Kraj citata ---

pa desi ti korki bre..ništa se nejavljaš  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju