Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: gumy - 07 Listopad, 2009, 16:13:36 ---kakve veze ima vožnja na zadnjem sa pucanjem radilice?
isto tako što se tiče paljenja gume, prije će ti zaribat od pregrijavanja nego da će puknit radilica
--- Kraj citata ---
ja osobno znam jednu jedinu osobu kojoj je pukla radilica na serijskom SP-u tj.klipnjača da se razletila........i da motor je vječito bio ubijan........najžalosnije od svega je što se dečku radilica razletila u leru na semaforu dok je čekao zeleno.......tak da stvarno to sa zadnjakom i paljenjem gume mi ne drži vodu.....
gamy ti bi trebo onda svaki tjedan mjenjat radilicu :laughing7:
David:
--- Citat: gumy - 07 Listopad, 2009, 16:13:36 ---kakve veze ima vožnja na zadnjem sa pucanjem radilice?
isto tako što se tiče paljenja gume, prije će ti zaribat od pregrijavanja nego da će puknit radilica
--- Kraj citata ---
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ti imaš svoje i dobro !!!
giannelli:
Nema voznja na zadnjem bas utjecaj na taj zamor materijala, u karteru vazda bude ulja jer pumpa tjera, eto jedino cilindar moze malo slabije hladit. I nije to misljenje necije, to su cinjenice, moje misljenje je da su vanzemaljci laserskim zrakama oslabljeli radilicu. To je moje misljenje. Sta sad? :P
zokizo:
vidio sam taj skuter po gradu kod kupole uglavnom :icon_biggrin:
ali ovo bijelo mi se uopce ne svidja da je crno bilo bi puno ljepse,ali o ukusima se ne raspravlja.
DevMichele:
--- Citat: zokizo - 09 Listopad, 2009, 14:46:57 ---vidio sam taj skuter po gradu kod kupole uglavnom :icon_biggrin:
ali ovo bijelo mi se uopce ne svidja da je crno bilo bi puno ljepse,ali o ukusima se ne raspravlja.
--- Kraj citata ---
cek ti mislis jos na vxa? hahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju