Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (40/172) > >>

David:
Michele, razlog pucanja radilice na sp180 je u tome što kod svih kod kojihje pukla ili su vozili motor na zadnjem kotaču ili zbog paljenja gume, jer u tom trenutku motor nema hlađenje kako treba te dolazi do pregrijavanja kpt motora od čela klipa pa nadalje !!! :notworthy:

neer:
nitko nije razmisljao o onome prije 100km sam stavio lezajeve radilice nove i sad mi pukla radilica kako to ???
cek mi raidlicu hladimo zatim stavljamo u vruce blokove jbg mozda i to skodi nagla promjena temperature
evo jedan lega stavili smo radilicu u super stanju uunutra fraer ne vozi na zadnjem ne pali gume i ne glupira se decko se vozi uziva i tako i pukla mu je radilica .....

DevMichele:
ljudi stigla je marmina jolly moto prezadovoljan sam kako izgleda jos jednom hvala david  :icon_thumright:
jos nesto mislim da ce slaganje pocet u nedelju jer hac kaze da ce poslat makinu u subotu busom ...tako da negdje oko utorka ce i zadnji vijak biti na motoru ...pao je jos i zadnji disk od brakiniga te mozda budem uzeo i deltu no otom potom  :hello:

gumy:

--- Citat: David - 06 Listopad, 2009, 23:02:05 ---Michele, razlog pucanja radilice na sp180 je u tome što kod svih kod kojihje pukla ili su vozili motor na zadnjem kotaču ili zbog paljenja gume, jer u tom trenutku motor nema hlađenje kako treba te dolazi do pregrijavanja kpt motora od čela klipa pa nadalje !!! :notworthy:

--- Kraj citata ---

kakve veze ima vožnja na zadnjem sa pucanjem radilice?
isto tako što se tiče paljenja gume, prije će ti zaribat od pregrijavanja nego da će puknit radilica

kiza-iz-kvarta:
jolly je kod davida na motoru perfektno funkcionirao u kombinaciji sa 10g rolicama,bijelim malossi centralnim i na delti je imao crvene oprugice,do kraja nategnute!!!!!ne moram ti pričat kako je skip išao......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju