Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
sven_vx:
mikele di je ta masina vise?jbt od 6 mj kad smo bili ja i alex kod tebe je nema... :angry7:
ancoo:
Prijatelj iz srednje je 3 vlasnik SP-a 180 01.god. cista serijala oba vlasnika prije njega su iz kvarta, skuter nikad zatucan 2-3 puta samo kliznuto sa njega nista strasnio par frizica... prvi vlasnik cca 40god pomorac drugi cca 23. uvik na zadnjem paljenje guma bla bla takoder i kolega ga ne stedi
Prvi put na cca 45000km!!!!!! se otvaraju blokovi minjaju lezaji i radilica, razlog izmjene je kod varijomata su se zubcio malo poili decko oce da to opet bude tip top... na nekih 35000km prominuti su klip i cilindar... livala se samo Selenija i sad Agip....
DevMichele:
--- Citat: sven_sp180 - 09 Listopad, 2009, 18:26:35 ---mikele di je ta masina vise?jbt od 6 mj kad smo bili ja i alex kod tebe je nema... :angry7:
--- Kraj citata ---
sta da ti kazem hac je obecao da ce slozit do utorka u naci motor treba bit u voznom stanju srijedu ili cetvrtak u suprotnom idem u novu gradisku po moje novce i djelove.
gokiSP:
ti si iz pule u gradisku slao masinu na slaganje ???
vx:
--- Citat: DevMichele - 10 Listopad, 2009, 14:21:32 ---sta da ti kazem hac je obecao da ce slozit do utorka u naci motor treba bit u voznom stanju srijedu ili cetvrtak u suprotnom idem u novu gradisku po moje novce i djelove.
--- Kraj citata ---
ko zna šta on to mulja, i meni treba poslati opletena crijeva, čekam ga već dva mjeseca. a nikako ga nema na forumu, ali sve to nebi bilo tako žalosno da on nema 37 god, dobro da je neki mulac, ali ovako :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju