Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
@aprilia top: daj dimenzije ako imaš, šifre mi ne znače ništa.@bidalot: pa treba, koliko ljudi pita za dimenzije ležajeva ili šerafa i slično. tako bi imali sve na jednom mjestu.
6201 je oznaka klase kvalitete ležaja,nema veze sa dimenzijom ležaja
Citat: hac - 18 Siječanj, 2009, 09:00:306201 je oznaka klase kvalitete ležaja,nema veze sa dimenzijom ležajaja dodjem u ducan i kazem da mi da lezaj 6901 i dobijem tocnu dimenziju i lezaj koji mi treba a nisam spomninjao nikakve dimenzije.
Citat: charnel - 18 Siječanj, 2009, 12:13:30Citat: hac - 18 Siječanj, 2009, 09:00:306201 je oznaka klase kvalitete ležaja,nema veze sa dimenzijom ležajaja dodjem u ducan i kazem da mi da lezaj 6901 i dobijem tocnu dimenziju i lezaj koji mi treba a nisam spomninjao nikakve dimenzije.Mozda je to njihov kataloski broj u ducanu...
u tome i jest problem, meni trebaju točne dimenzije a ne sad neke šifre. polovica naših trgovaca nema pojma šta prodaje pod kojom šifrom.tako da je svima lakše kupiti ležaj po dimenzijama nego po šiframa.
da ovdje u zagrebu možda i nije veliki problem. ali zamisli si nekog jadnika po selima ili manjim gradovima. dođeš kod njega u dućan a on kompjutore nije ni vidio. kažeš mu trebam ležaj radilice za yamahu aerox a on bulji ko tele u šarena vrata. zato i govorim da su dimenzije važnije.