Tehnički kutak > Tuning skutera

deklo getribe

<< < (12/16) > >>

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:11:40 ---da..znaci 21% je duza..

kaj mislis jel dobra odluka ili ne bila metnut tu getribu...

jel bi bilo pamento i sekundar zamjeniti..ili kakvu da kombinaciju  odgiram..ili ostaviti kak je sve..

--- Kraj citata ---

Bolje je ovako nego sa originalnom. Ali sekundar nikako, jer je i ovo veliko produljenje. Zapravo cak malo preveliko obzirom da ti vario ocito ne istjera remen do vrha - inace bi imao 21% vecu krajnju.
Ostavi ovako.

Benjamin:
Dobro onda ostaimv ovako..i meni se cinilo bolje ovak nego prije..velim ti motor je imao snage jos i das gas potegne i onda najdamput kraj..nece vise ubrzavat..ko da pocne u prazno ic...

A kaj se remena tice..neznam jel se do sad od kraja penje..trebao bi pogledat..ali mislim da ide...

Kaj napraviti ak nejde skroz do kraja...

Benjamin:
A da onda gledam da preuredim getribu da slozim da je manji postotak povecanja..da spustim na 15% negdje...

kaj bi trebalo promjeniti..koje zupcanike..kaj kupiti prodat itd..

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:15:05 ---Kaj napraviti ak nejde skroz do kraja...

--- Kraj citata ---

Ako imas okretaje kroz ubrzanje i na krajnjoj koji su najbolji, onda je jedino rjesenje kraca getriba jer skut nema snage ukupni prijenos istjerat do kraja jer kotrljajuci otpor i otpor vjetra trose vise enegrije nego agregat skutera moze isporucit

Benjamin:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Siječanj, 2009, 02:18:09 ---
--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:15:05 ---Kaj napraviti ak nejde skroz do kraja...

--- Kraj citata ---

Ako imas okretaje kroz ubrzanje i na krajnjoj koji su najbolji, onda je jedino rjesenje kraca getriba jer skut nema snage ukupni prijenos istjerat do kraja jer kotrljajuci otpor i otpor vjetra trose vise enegrije nego agregat skutera moze isporucit

--- Kraj citata ---

Mislim da je to sadasnja situacija...ko da nemre vise ubrzat..a prijenos je podesen da ima konstantne okretaje..od starta do max..znaci ne variiraju..podeseno je kak treba ja mislim...

Znaci skratiti getribu..koju da kombinaciju odgiram..na kolko skratiti 10 - 15% kaj trebam mjenjat..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju