Tehnički kutak > Tuning skutera
deklo getribe
Benjamin:
A neznam jel ima 13 ili 14..nemam niti jednu sliku di bi se to vidlo...ko za inat..jel mos ti to di provjeriti.. 97g je motor..
ma ok cekam ja..ma zanima me samo koje je onda nakraju produljenje..i dali je ispravna odluka bila metnuti tu duzu getribu..
gore vislje ima veliki tekst kaj sma tin apisao kak se sadp onasa a kak prije motor
3alfa3:
Sekundar je na Stalkeru uvijek 13/49 sto je 2,08% krace nego na NRG-u koji ima 13/48.
Primara postoje 2:
- godista 96-98 imaju 11/39
- od 98 na dalje imaju 13/46 (kao i moj NRG)
Po tvojoj slici gore se jasno vidi da imas 46 zubaca na (lijevo na slici) velikom zupcaniku primara. Cudno, jer godiste se ne poklapa
Dakle, tvoje produljenje je u odnosu na tvoju serijsku getribu 21,27%.
Koje je ono dimenzije bila serijska guma, a koju ti sada imas? Jer to igra isto ulogu iako ne veliku.
Benjamin:
ufff neznam sad cek da se sjetim...dobro ono kaj sam ti napisao kak se skuter ponasa je bilo sve sa isitim felgama..
120 70 12 sad
120 90 10 prije
Velici na ista ostala..smoa je felga veca ali guma niza..a prije je manja fleg bila a vislja guma..kompenziralo se
3alfa3:
--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:08:42 ---ufff neznam sad cek da se sjetim...dobro ono kaj sam ti napisao kak se skuter ponasa je bilo sve sa isitim felgama..
120 70 12 sad
120 90 10 prije
Velici na ista ostala..smoa je felga veca ali guma niza..a prije je manja fleg bila a vislja guma..kompenziralo se
--- Kraj citata ---
Skoro.
0,6% je sada veca. Zapravo, zanemarivo.
Dakle, oko 22% ti je sada dulja getriba nego prije (sa starim gumama i originalnom getribom)
Benjamin:
da..znaci 21% je duza..
kaj mislis jel dobra odluka ili ne bila metnut tu getribu...
jel bi bilo pamento i sekundar zamjeniti..ili kakvu da kombinaciju odgiram..ili ostaviti kak je sve..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju