Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport 70 specijale A,b,C
Damir 2T:
danas sam stavio auspuh i primjetio sam da mi nekaj zvrnda koda se karike čuju :icon_scratch: pa nije valjda moguče da na 7000 prozvrndaju karike drugo nema kaj bit sa takvim zvukom :toothy3: eto to mi valjda od 3 km bez ulja a imo je 0km,kad sam ga preuzeo cjevčica ulja je podmazivala auspuh ono dodjem do servisa i dimi se ispod motora :toothy3:
tvorniča greška :angry7: da sam kojim slučajem odma išo doma bilo bi malo cvik cvik
SlowRider:
--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2009, 22:43:37 ---ipak sam siguran da se ne radi o mokasilu nego NIKASILU! :icon_biggrin:
pa cilindar se i ne brusi nego se te specijale računaju po potrošnji nikasila u cilindru! imaš tri klipa dok ne dođe vrjeme za kantu od smeća.
--- Kraj citata ---
Tebi mozda i nije trebao B klip jer nisi presao puno km.
Djera:
Ja sam danas montirao klip na malossi sport,dimenzije 47 i nisam mogao stavit i pukla mi karika.Kako se stavlja klip,jel treba poseban alat,i jel se stavlja odozgo ili odozdo?
Damir 2T:
--- Citat: Djera - 17 Siječanj, 2009, 16:37:57 ---Ja sam danas montirao klip na malossi sport,dimenzije 47 i nisam mogao stavit i pukla mi karika.Kako se stavlja klip,jel treba poseban alat,i jel se stavlja odozgo ili odozdo?
--- Kraj citata ---
možeš na dva načina po meni ti je ovaj jednostaviji znači, u jednu ruku uzmeš cilindar koji si prethodno lagano nauljio u drugu ruku klip sa montiranim karikama klip primiš sa palcim i kažiprstom tako dda stisneš karike koje moraju sjest u klip i klip lagano graš dok su ti palac i kažiprst gledaju prema prelivnim kanalima i mora lagano ič ako nejde nešto nije dobro i ponovi postupak,naravno sa doljnje strane cilidra se to radi ,kad je klip u cilindru okreneš strelicu na klipu prema ispuhu i onda ljepo cilindar skupa sa klipom navučeš na šarafe i ladano proguraš bolcnu kroz klip i klipnjaču.
Nadam se da kužiš kak sam mislio,tak ti je po meni najsigurnije da ne strgaš kariku al nemreš strgat ak ideš lagano
Djera:
--- Citat: Damir 2T - 17 Siječanj, 2009, 16:48:29 ---
--- Citat: Djera - 17 Siječanj, 2009, 16:37:57 ---Ja sam danas montirao klip na malossi sport,dimenzije 47 i nisam mogao stavit i pukla mi karika.Kako se stavlja klip,jel treba poseban alat,i jel se stavlja odozgo ili odozdo?
--- Kraj citata ---
možeš na dva načina po meni ti je ovaj jednostaviji znači, u jednu ruku uzmeš cilindar koji si prethodno lagano nauljio u drugu ruku klip sa montiranim karikama klip primiš sa palcim i kažiprstom tako dda stisneš karike koje moraju sjest u klip i klip lagano graš dok su ti palac i kažiprst gledaju prema prelivnim kanalima i mora lagano ič ako nejde nešto nije dobro i ponovi postupak,naravno sa doljnje strane cilidra se to radi ,kad je klip u cilindru okreneš strelicu na klipu prema ispuhu i onda ljepo cilindar skupa sa klipom navučeš na šarafe i ladano proguraš bolcnu kroz klip i klipnjaču.
Nadam se da kužiš kak sam mislio,tak ti je po meni najsigurnije da ne strgaš kariku al nemreš strgat ak ideš lagano
--- Kraj citata ---
Ok,hvala puno,tako cu uradit kad mi stignu nove karike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju