Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport 70 specijale A,b,C
Crazy Kuree:
ne kužim zašto si stavljo ako neznaš? al ajd uči na svojim greškama, moraš gledat pinove na klipu kad karike stavljaš i onda lagano uđe bez ikakvog lupanja itd problem si napravio jer nebi reko da će ti dat karike za B klip
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Siječanj, 2009, 02:38:13 ---jer nebi reko da će ti dat karike za B klip
--- Kraj citata ---
Pa nema karika za A, B, C ili D klip. Sve su iste i potrbno im je izmjeriti zazor kod montaze i eventualno prilagoditi ga
Damir 2T:
Bio sam jučer u benconiju i naletio taman na gazdu i čovjek kaže sad nema al da se ne brinem bit če najvjerovatnije u 3 mjesecu :icon_thumright:
stark1:
--- Citat: Damir 2T - 21 Siječanj, 2009, 15:10:35 ---Bio sam jučer u benconiju i naletio taman na gazdu i čovjek kaže sad nema al da se ne brinem bit če najvjerovatnije u 3 mjesecu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa do tad mozes naruciti sa SA ili SC
Damir 2T:
--- Citat: gigo_sf2 - 21 Siječanj, 2009, 15:17:27 ---
--- Citat: Damir 2T - 21 Siječanj, 2009, 15:10:35 ---Bio sam jučer u benconiju i naletio taman na gazdu i čovjek kaže sad nema al da se ne brinem bit če najvjerovatnije u 3 mjesecu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa do tad mozes naruciti sa SA ili SC
--- Kraj citata ---
gledo sam i nemaju u ponudi,kontaktiro sam sebu al ni on nemre nač ima za top i za pillini al malossi ne.
Pa nije daleko taj mjesec to če za čas doč,mislim da ču taj kit kompletirat a ugradnja če ič za sljedeču sezonu jel neču imat vremena zbog posla a nedeljom mi se to neče dat radit tak da je na hladovini do sljedeče sezone.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju