Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport 70 specijale A,b,C
RideRR4EveRR:
ništa dottore moram ganjat musila :toothy12: .
Znam obično se stavlja specijala tek kad pleše klip odnosno potroši se cilindar. al pitam jel mi se ovo čine dosta male specijale... Ma 47 dobar za sad :toothy12:
gun_rider:
--- Citat: Benjamin - 16 Siječanj, 2009, 22:52:10 ---Da dobro to mi je jasno da se torsi stjenka cilindra..ali kaj ak se nade u sredini..da nije niti za A niti za B klip...znam i neke slucajeve a i iz osobnog iskustva..da klip bude preveli..mislim stane on unutra i iide on gore dolje u cilindru..ali je malo prevelik i onda se cilindar jako grije pa zna zacvikat...kod mene je bio slucaj da sam kupio skuter s lose pohonanim cilindrom...i klip je bio malo prevelik..i radilo je to jedno vrijeme..dok se nije pregrijao..od prevelikog trenja i rastalilo se sve..
--- Kraj citata ---
hona se cilindar. lako se izmjeri mikrometrom koliki je promjer cilindra
honanje se inače radi i da karike bolje sjednu, sa starim cilindrom se nikad neće razradit kako treba :)
Damir 2T:
--- Citat: cvele60 - 16 Siječanj, 2009, 22:09:26 ---
http://mopshop.de/shop/product_info.php?cat0=1&cat1=207&cat2=213&cat3=S29sYmVuLCBFcnNhdHp0ZWlsZQ==&products_id=3307&osCsid=18b2243cabd9037b0d2de8f293d5e309 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
lol :laughing11: a ja lud več čovjeku govorim vračaj pare nisam naveo ko je i nije bitno i i duboko se ispričavam,jebi ga povjerovo sam dučanima koji su glupi ispali a tak i ja,inače kad namirišim da sam možda popušio odma poludim a dosta puta je ispalo da mi to nije dobro :drunken_smilie:
kak da ja sad tipovima objasnim da postoji ta specijala kad su me u benconiju 5 dana uvjeravali da tog nema i danas u piaggiu :icon_scratch: da ga primim za uho i nacrtam mu klip,pa mu stranicu pokažem i kažem e vidiš da ima i to mi naruči :laughing7:
Crazy Kuree:
tvornički replicu dobiješ sa A klipom i nisam nikad čuo da je neko imo B ili C, a klip je točno 469kn u benconyu
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Siječanj, 2009, 03:08:34 ---tvornički replicu dobiješ sa A klipom i nisam nikad čuo da je neko imo B ili C, a klip je točno 469kn u benconyu
--- Kraj citata ---
Taj je odgovor vjerojatno isao meni, a ja zabunom obrisao svoj post.
Ja sam vidio slike nove novcate LC replice za Piaggio sa B klipom na nekom stranom forumu.
Radi se zapravo o tome da je sam sloj nikasila debeo max. 1/10 mm i nema tu puno prostora za stavljanje razlicitih klipova ovisno o potrosenosti cilindra.
Ali kod izrade cilidra postoje odstupanja i tu ta slova dolaze do izrazaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju