Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport 70 specijale A,b,C

<< < (7/11) > >>

RideRR4EveRR:
2 robert = kolko si platio klip za replicu ?
Pitanje za sve  :icon_biggrin: . Nakon kolko km bi trebalo stavljat klip B ? Pitam jel imam replicu koju treba spasit ( klipnjača napravila rusvaj) i sve složeno još samo trebam klip a kit nema puno km pa mislim da može normalno 47...

Benjamin:
pa uz dobro ulje i postelan karb..gus bi trebao napraviti 10 000km sigurno... i jos kad imas ABC klip..bi teoretski s jednim cilindorm mogo napraviti 30 000km +

2TDottore:
ma frend vec ima 20000 na gusu sa prvim klipom i motor leti jos uvjek.karike je mjenjao na 18000.tak da gus bez beda moze i 50000 napravit.

--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Siječanj, 2009, 23:06:37 ---2 robert = kolko si platio klip za replicu ?
Pitanje za sve  :icon_biggrin: . Nakon kolko km bi trebalo stavljat klip B ? Pitam jel imam replicu koju treba spasit ( klipnjača napravila rusvaj) i sve složeno još samo trebam klip a kit nema puno km pa mislim da može normalno 47...

--- Kraj citata ---

klip za replicu ti je 350kn i dobijes uz njega bolcnu i osigurace i karike.B klip stavljas na nikasil kad motor izgubi kompresiju skroz ili i kad klip pocne zvonit.

Benjamin:
znam da vozi vise..ovo je minimum neki bio..

pa kad je moj orignal cilindar izgurao 15 000km i onda su otisle karike..i metnuo samo druge karike i opet je vozilo..

robert:
klip za replicu je u benconyu 460 kuna sa karikama, zegerima i bolcnom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju