Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport 70 specijale A,b,C

<< < (6/11) > >>

Benjamin:
a dobro onda..nisam nikad info se za spacjale za alu kit..za gus znam sve..

jel sam pricao bio s jednim frendom..neki ga i znaju mozda tu..ali nije bitno sad ko..koji vozi trke..pa su bile neke rasprave..oko honanja cilindra..pa je neko rekao da sealu neda..jel je stjenka od mokasila...i da je tanka..i da voli pucati tokom honanja tak da to niko neradi....

sad jel to tocno ili netonco nebi znao..nisam nikad radio niti vidio da siri alu cilindar...pa zato pitam...

robert:
ipak sam siguran da se ne radi o mokasilu nego NIKASILU!  :icon_biggrin:
pa cilindar se i ne brusi nego se te specijale računaju po potrošnji nikasila u cilindru! imaš tri klipa dok ne dođe vrjeme za kantu od smeća.

Benjamin:
a da sry moja greska..krivo napisah..nemam alu pa nisam bas info..zato i pitam..kad je vec tema otvorena..

Da dobro to mi je jasno da se torsi stjenka cilindra..ali kaj ak se nade u sredini..da nije niti za A niti za B klip...znam i neke slucajeve a i iz osobnog iskustva..da klip bude preveli..mislim stane on unutra i iide on gore dolje u cilindru..ali je malo prevelik i onda se cilindar jako grije pa zna zacvikat...kod mene je bio slucaj da sam kupio skuter s lose pohonanim cilindrom...i klip je bio malo prevelik..i radilo je to jedno vrijeme..dok se nije pregrijao..od prevelikog trenja i rastalilo se sve..

I prbolem nije u frgi ili tak nes bilo..to je sve provjereno..jel je drugi cilindar na istom set upu vozio jako jako dugo..nego sam kansije saznao da je u staorm cilindru klip na prvoj specijali bio..pa sam iso mjeriti klip i cilindar..pa se ispostavilo da nije dobro prosireno bilo..

Crazy Kuree:
ja sam imo B na replici i kupio B klip jer je 2 klipa "progutala"

Benjamin:
I da ja nemam tih briga sa sirenjem i specjalama..kad me klip kosta 300-350kn...i sirenje negdje oko 150 mozda i vise...a novi kit me kosta 700kn  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju