Općenito > Generalno o skuterima
kupovina cpi gtr 50
3alfa3:
--- Citat: charnel - 17 Siječanj, 2009, 15:17:09 ---ja bi radje nesto sa piaggio ili minarelli masinom,
posli ces plakat da ne ide
--- Kraj citata ---
Jebes skolu koja ne kosta ;D
trojan:
heh pa da.obisao sam dosta toga po netu i ne nadjem bas da se puno kvare.kao sto su mi i u servisu potvrdili.neznam zasto bi chowek muljao jel sam ga samo pitao za savjet.jedina mana sto im rikava za sada sto sam iskopao na vise modela je display i akumulator..ako uspredjuem izgled roxa i ovog.izgleda mi ko kutija sibica naspram gtr-a:)
dino gp1:
--- Citat: trojan - 17 Siječanj, 2009, 15:47:09 ---heh pa da.obisao sam dosta toga po netu i ne nadjem bas da se puno kvare.kao sto su mi i u servisu potvrdili.neznam zasto bi chowek muljao jel sam ga samo pitao za savijet.jedina mana sto im rikava za sada sto sam iskopao na vise modela je display i akumulator..
--- Kraj citata ---
Njima je u interesu da dobiju još jedan motor koji će servisirati :dontknow:
trojan:
kontam i to.evo nasao sam jedan sa manje kilometraze 4 i nesta milje presao.05godiste.2 milje ce me izaci skuplje od onoga sa velikom kilometrazom ali je i registriran jos par mj.zapeo sam za taj skuter i gotovo.ne mogu pronaci nista slicno sto se tice omjera izgleda i performansi.za sad jedino onaj rox.ali mi ne lezi on nikako kad se usporedjuej s ovim.ako ima jos tko kakvih svjeta ili linkova sta bi moglo zamjeniti gtr-a za cifru cca 1000€ javite..
gumy:
kasnije ćeš kukati.. fino uzmeš nešto polovno staro dvje tri godine dok još nije sezona i dok su cijene jeftinije... da se naći runner, aerox, nrg do max 10000kuna u odličnom stanju, sa malo kilometara.. no ipak, tvoji novci tvoja odluka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju