Općenito > Generalno o skuterima
kupovina cpi gtr 50
dino_sk:
nema minarelli masinu , nađes za tisucu € jako lijepog roxa 2006.g
ima na auti.hr ,potrazi crne boje :headbang:
trojan:
vidim ga:)znaci vise se isplati uzimati tako nesta nego gtr-a.ali sto se tice izgleda puno mi je atraktivniji gtr a i uspio bi ga dobiti za manje novaca.ne kontam se bas u skutere i totalni sam pocetnik u tome svijetu.thx budem svakako proucio detaljnije i tog roxa..
dino_sk:
upravo sam sad istrazivo i je minarelli masina gore ,tak da uzimaj gtr-a :headbang:
ima 17 cola felge to ima da letii :toothy9:
ps. vozio sam jednog i ide jako lijepo,dobre vozne osobine ,kocnice uglavnom sve na svom mjestu osim plastika koje skripe(po meni malo iritirajuce) al uz neke male preinake umetanjem gumenih podloski nekakavih bi se to rjesilo
trojan:
too brate.sad sam sretan zbog masine:) definitv je gtr na prvom mjestu za sada i skoro putujem za zgb.hvala jos jednom.ako jos tko zna kakve mane i iskustva write please:p
charnel:
--- Citat: dino_sk - 15 Siječanj, 2009, 23:14:38 ---upravo sam sad istrazivo i je minarelli masina gore ,tak da uzimaj gtr-a :headbang:
ima 17 cola felge to ima da letii :toothy9:
ps. vozio sam jednog i ide jako lijepo,dobre vozne osobine ,kocnice uglavnom sve na svom mjestu osim plastika koje skripe(po meni malo iritirajuce) al uz neke male preinake umetanjem gumenih podloski nekakavih bi se to rjesilo
--- Kraj citata ---
odakle ti da je to minarelli? , to je tajvanski skuter, isto "kopija"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju