Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet led u frgicu (dellorto 12).
ive_91:
na apn-u mi se redovito smrzava karb...
opis: t15 sl cilidnar, 51.9ccm, 6ks, 9000rpm u 5 brzini... oko 95+ kmh, bing 18 busen na 20mm sa diznom 100 i mrezicom rijetkom za filter ::)
nakon mjesec dana stajanja nalio pun tank 3% mjesavine sa stihlom
upalio ugrijao i napravio par km po snjegu i parkao motor preko noci, drugo jutro dolazim u garazu otvaram gorivo, pumpica, sve 5 idem dat gasa i neide, vucem ko idiot, vucem i pukne sajla :icon_biggrin:, i ja spuknem sajlu, kljesta i vucem ko konj i uspijem nekak i gledam wtf..? skinem poklopac karba a u klipicu leda, oko klipica leda, dole leda, sve puo leda :toothy3:... i kak je to tomos ja to sve vratim i upali on od prve naravno.. malo ugrijem i kaj drugo nego na cestu i malo norimo i nema vise stekanja ni leda ni niceg.. ugl. preko ljeta mi je karburator bo redovito mokar a to je normalno radi kondenzacije.
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 14 Siječanj, 2009, 17:44:41 ---
--- Citat: gumy - 14 Siječanj, 2009, 17:43:33 ---pa možeš ti to i na minareliju stavit sam treba imat karb koji ima priključke za crijeva da se može grijati
--- Kraj citata ---
da znam ,al velim da uz ove novije piaggio masine dolazi frgić s grijanjem tak da mi nemamo tih problema
--- Kraj citata ---
To pomaze nekolicini skuterasa koji se voze po ovom vremenu. :drunken_smilie: Po ljeti je mozda cak i bolje da nemas grijanje frgica :P
dino_sk:
--- Citat: gumy - 14 Siječanj, 2009, 17:55:23 ---dino - imaš samo onda problema u glavi ak se voziš po ovakom vremenu :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
nevozim se :icon_biggrin:
Ive_MHR:
nafta se zato pomjesa malo sa bengom pa nema toga
A da zu benzu vode ima TO JE ISTINA i ne pricajte price da ga nema pogotovo INA u kanti od 5L ostalo na dnu vode oko deca i to ne jednom!
3alfa3:
--- Citat: Ive_MHR - 14 Siječanj, 2009, 20:08:49 ---INA u kanti od 5L ostalo na dnu vode oko deca i to ne jednom!
--- Kraj citata ---
meni nikad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju