Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet led u frgicu (dellorto 12).
gumy:
pa možeš ti to i na minareliju stavit sam treba imat karb koji ima priključke za crijeva da se može grijati
dino_sk:
--- Citat: gumy - 14 Siječanj, 2009, 17:43:33 ---pa možeš ti to i na minareliju stavit sam treba imat karb koji ima priključke za crijeva da se može grijati
--- Kraj citata ---
da znam ,al velim da uz ove novije piaggio masine dolazi frgić s grijanjem tak da mi nemamo tih problema
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 14 Siječanj, 2009, 17:44:41 ---
--- Citat: gumy - 14 Siječanj, 2009, 17:43:33 ---pa možeš ti to i na minareliju stavit sam treba imat karb koji ima priključke za crijeva da se može grijati
--- Kraj citata ---
da znam ,al velim da uz ove novije piaggio masine dolazi frgić s grijanjem tak da mi nemamo tih problema
--- Kraj citata ---
Da, samo kaj je na tom karbu automatski chok glup ko noc i cesto uzrok ili nemogucnosti paljenja skutera, ili prekasnim iskljucivanjem pa skuter trokira.
Moj savjet svima sa tim karbom je da nabave manualni chok i sami ga po potrebi aktiviraju
gumy:
dino - imaš samo onda problema u glavi ak se voziš po ovakom vremenu :laughing6: :laughing6:
3alfa3:
--- Citat: gumy - 14 Siječanj, 2009, 17:55:23 ---dino - imaš samo onda problema u glavi ak se voziš po ovakom vremenu :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Sada u glavi - poslije u zglobovima ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju