Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet led u frgicu (dellorto 12).

<< < (12/12)

Ive_MHR:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 16:13:32 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Siječanj, 2009, 16:12:17 ---Slazem se sa gore navedenim.

Ali sto je sa onim slucajem kada se predje vise km sa istom kolicinom goriva koja su utocena na 2 razlicite benziske?

--- Kraj citata ---

Ili je natocena razlicita kolicina, ili je kaloricna vrijednost goriva nejednaka, ili je metoda mjerenja nejednaka
Najcesce ovo zadnje

--- Kraj citata ---

NEbi se slagao sa tobom,gle kanistar od 10L dodem na inu 12L odem na omw oko 10 i pol a oba puta puni do cep znaci isto pa ti sada objasni ZRAK ZRAK ZRAK!

3alfa3:

--- Citat: Ive_MHR - 15 Siječanj, 2009, 16:32:25 ---
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 16:13:32 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Siječanj, 2009, 16:12:17 ---Slazem se sa gore navedenim.

Ali sto je sa onim slucajem kada se predje vise km sa istom kolicinom goriva koja su utocena na 2 razlicite benziske?

--- Kraj citata ---

Ili je natocena razlicita kolicina, ili je kaloricna vrijednost goriva nejednaka, ili je metoda mjerenja nejednaka
Najcesce ovo zadnje

--- Kraj citata ---

NEbi se slagao sa tobom,gle kanistar od 10L dodem na inu 12L odem na omw oko 10 i pol a oba puta puni do cep znaci isto pa ti sada objasni ZRAK ZRAK ZRAK!

--- Kraj citata ---

Ne kazem da nije moguce, ali tvrdim da se meni to nikad nije desilo, a tocim stalno u kanister od 10 litara (benga za skuter). To onda pretocim u flashe od 2 litre jer mi je tako lakse nalijevati u skuter i uvijek natocim 5 punih flasha.
Radi se o INI u ZG na 2-3 pumpe gdje najcesce tocim.

Po tvom racunu ispada da na INI kradu 20%. Tesko mi je to povjerovat jer to bi znacilo da u auto tanka 50 litara mozes natocit 10 litara preko toga.

P.S.
Ako tocis u kanister bas za benzin onda ti moram reci da on ima zapreminu vecu od 10 litara (sigurnosni razlog) ako tocis do cepa.

Ive_MHR:
da al onda ispada da na omw dobis manje a na ini vise to mi bas i nije ono

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju