Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet led u frgicu (dellorto 12).
3alfa3:
Ja ne iznosim ovdje (samo) svoje misljenje, nego je to stvar koja je znanstveno i u praksi dokazana i opceprihvacena, a o kojoj sam se raspitivao jos prije 20+ godina.
Samo prenosim cinjenice.
area mf:
--- Citat: area mf - 14 Siječanj, 2009, 17:26:10 ---
--- Citat: SlowRider - 14 Siječanj, 2009, 17:22:52 ---
--- Citat: area mf - 14 Siječanj, 2009, 17:19:06 ---da ali ako ima vode u njemu ipak benga ispari pa se voda smrzava ipak pričamo o maloj količini koja se zadržava u karbu tj igli..
--- Kraj citata ---
Nije to benzin na 30°C da tako brzo ispari. Po ovoj hladnoci jako sporo isparava.
--- Kraj citata ---
da al rekoh da je u pitanju jako mala količina goriva
--- Kraj citata ---
ok al kažet ti probaj to napravit s destiliranom vodom kući isto ćeš se vozit ko običnom bengom jedino ako je ostaviš da se slegne voda na dno...al za to ipak treba vremena..isprobano nekad zna zatrokirat motor...al to se dešava ako je mješavina baš hard core
3alfa3:
--- Citat: mrcina - 14 Siječanj, 2009, 17:27:22 ---po ovoj hladnoči gorivo se stišče pa ti je zato smjesa jača
--- Kraj citata ---
Puno je zasluznija niska temperatura zraka koji je takav bogatiji kisikom u istom volumenu, a kisik je ono sto podrzava gorenje.
mrcina:
a ja svoje iznosim iz iskustva kod otvaranja fergazera a nisam otvorio samo jednog nego kile i kile (za aute)
jedno vrijeme bio sam i radio kod privatnika koji je prao fergače a nalazio se u savskoj cesti kod raskrižja sa zagrebačkom avenijom.
area mf:
:icon_thumright:potpis
o ovo s gorivom u vodi nekažem da sam u pravu već znam iz iskustva probao sam miješati al manje količine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju