Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet led u frgicu (dellorto 12).

<< < (7/12) > >>

mrcina:
pa je imaš praf ali gorivo kao tekučina nije zapaljiva nego njene pare koje se sad baš rado ne stvaraju zbog hladnoče.

SlowRider:

--- Citat: area mf - 14 Siječanj, 2009, 17:32:37 --- :icon_thumright:potpis
o ovo s gorivom u vodi nekažem da sam u pravu već znam iz iskustva probao sam miješati al manje količine

--- Kraj citata ---

Nalazio sam dosta puta vodu u casici frgica i skuter je normalno radio, a ta voda je dosla zbog voznje po kisi ili pranja frgica.

mrcina:

o ovo s gorivom u vodi nekažem da sam u pravu već znam iz iskustva probao sam miješati al manje količine

--- Kraj citata ---
zmučkati gorivo i vodu nemožeš, koliko god ti to mučkao nakon nekog vremena mirovanja opet je gorivo gore a voda dolje. i tako u krug.

mrcina:

--- Citat: SlowRider - 14 Siječanj, 2009, 17:34:02 ---

--- Kraj citata ---

Nalazio sam dosta puta vodu u casici frgica i skuter je normalno radio, a ta voda je dosla zbog voznje po kisi ili pranja frgica.

--- Kraj citata ---

ne več zbog kondenzacije i dolaska sa gorivom.

dino_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2009, 17:02:52 ---Vrsta goriva nema veze.
Kondenzirana vlaga iz zraka ti se zaledila i to je to. Strujanje goriva kroz karb djeluje tako da hladi. Pogotov ako je njegova temperatura ispod nule (a ocito je).

Lijek je ili ne vozit ili imat grijanje karba.

--- Kraj citata ---
zato lijepo kupite piaggio masinu i imate grijanje karba (mislim na ove novije modele ) :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju