Tehnički kutak > Tuning skutera
FXR180 selen
2TDottore:
kak nekuzite da covjek u piaggiu kaze da po svim katalozima i manualima ja bio pokraj njega i gledao njemu izbacuje na kompjuteru taj manji selen i kaze da mi moze samo takav prodat jer nepostoje 2 za taj motor jer njemu italija salje samo taj.Sad ko je tu lud ja neznam.
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Siječanj, 2009, 16:12:07 ---onda ti je glupan dao krivi selen jer se i po slici vidi da su razliciti
edit: ako imas racun odi zamjeniti za pravi,ako nemaju nek vrate pare i gotovo
--- Kraj citata ---
novce sam ja dobio danas nazad jer mi covjek nemoze pomoc.Al to nije rjesenje.Ja necu novce ocu selen. :sad1:
180fxr:
Pa probaj nek ovi koji narucuju s SC i to nek pitaji dal ima... ak tebi na nekoj stranici izbacuje da ima.. onda imaju i oni...
2TDottore:
JA ZAPOCETAK OCU SAZNAT KOJA JE DIMENZIJA SELENA NA VAŠIM MOTORIMA PA AK SVI IMATE 62 DA IM ODEM JEBAT SVE PO SPISKU U PIAGGIO.ZATO BI MOLIO AK NIJE PROBLEM DA SE ZAVUCETE POD MOTOR I NEKAK IZMJERITE VELICINU SELENA. :icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
mogu ti ja nabavit novi
2TDottore:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Siječanj, 2009, 17:43:19 ---mogu ti ja nabavit novi
--- Kraj citata ---
onda dobro.Daj mi javi samo kolko ti vremeski treba da to nabavis i kolko je to krznenih zivotinjica. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju