Tehnički kutak > Tuning skutera
FXR180 selen
2TDottore:
Ovako sad sam pricao jedno pola sata sa covjekom koji radi u piaggiu i on se cudi kak ja imam selen promjera 62 na svom fxru a oni po svim katalozima od 1998 do najnovijeg sp-a imaju samo selen koji je manji od mog za skoro centimetar. :dontknow:
E sad bi ja molio cim vise vlasnika fxro-va i sp-ova 180 bilo starih ili novih koji su mjenjali selen ili ak znaju 100% koju dimenziju selena imaju gore da mi kazu.Dosta mi je hitno jer htio bi slozit motor cim prije.Vec je raskopan vise od tjedan dana a neznam kaj da radim i od kud da to narucim da mi najbrze stigne jer piaggio definitivno otpada. :sad1:
Marekvz1:
probal si skinut manual ako ga ima,tam bi trebalo točno pisat. :icon_thumright:
180fxr:
To je tebe gogi sj#bo... ko zna od ceg je to rama.... :toothy12: E jbg da si prije reko mogo sam donjet sa svog kad sam slago kit..... a da probas pitat u piaggiu kakav je od starijeg..... mozda je takav kakav ti treba... znaci za sp-e prije 98.. ako su bili uopce....... jer je mozda nosac masine s starijeg il tak neka shema..... :icon_scratch:
2TDottore:
ma kakav manual.sa tipom u piaggiu sam pregledao sve kataloge manuale i mikrofilmove koje imaju od 1998 do zadnje godine kad se radio sp180 i na svima mu pise kataloski selena koji meni ne pase.
Marekvz1:
onda ti je neko ugural veću :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju