Tehnički kutak > Tuning skutera

FXR180 selen

<< < (3/5) > >>

gokiSP:
ma znam da svugdje to pise... ne kuzim uopce tu razliku... :dontknow: cekaj taj promjer 62 je unutarnji? rupe na nosacu? ili si izvadio selen da onda on ispada 62?

..::IVKULJA::..:
ma kupi taj,lik sigurno nema pojma...jbt ja sam doso i reko daj mi selen za fxr180 kakve dimenzije i ostale gluposti...postoji jedan jedini selen za fxr i jedna dimenzija

RideRR4EveRR:
kolko znam postoji samo jedna dimenzija. Ako pričaš o unutarnjem fi onda postoji mogučnost da se raširio jel je dosta dugo bio na motoru...

EDIT: sad sam skužio da pričaš o kompletnom promjeru selena...

2TDottore:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Siječanj, 2009, 15:54:53 ---ma kupi taj,lik sigurno nema pojma...jbt ja sam doso i reko daj mi selen za fxr180 kakve dimenzije i ostale gluposti...postoji jedan jedini selen za fxr i jedna dimenzija

--- Kraj citata ---

kak ne luzis da sam ga kupio i probao i svog izvadio van i tek onda vidio da je za skoro 1cm manji od mojeg i kad ga stavis u rupu di ide na rami ima lufta sa svake strane pol centimetra.  :sad3:
--- Citat: gokiSP - 14 Siječanj, 2009, 14:48:04 ---

ma znam da svugdje to pise... ne kuzim uopce tu razliku... :dontknow: cekaj taj promjer 62 je unutarnji? rupe na nosacu? ili si izvadio selen da onda on ispada 62?

--- Kraj citata ---

taj promjer je vanjski promjer.

evo slika pa pogledajte i link sa jedne njemacke stranice za taj selen koji meni treba.

http://www.sk-scooterparts.de/catalog/product_info.php/cPath/2_0803/products_id/2401?osCsid=2605a752ceb2f2a1666574398bcbc8e3

..::IVKULJA::..:
onda ti je glupan dao krivi selen jer se i po slici vidi da su razliciti

edit: ako imas racun odi zamjeniti za pravi,ako nemaju nek vrate pare i gotovo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju