vjerujem da koristi ina ulje, ni ja nebi ništa bolje uzimo za to
Zašto ne?Pa sigurno nije kupio skuter da se iživljava na njemu.Ako koristiš inu ili neko drugo foš ulje prestani odmah imaš kvalitetnih ulja po 65 kn polusintetika,kod mineralnih ulja osim što jako dime i smrde je problem što ne izgaraju do kraja stvaraju ogromnu garež na čelu klipa i ispuhu,isto tako nakon dužeg korištanja takvog ulja stvara se masni talog u auspuhu i na kraju rezultira sa curenjem toga smrdljivog taloga iz auspuha
Ja mislim da ti se i smanjuju performanse zbog sužene ispošne grane sa gareži.
Prvo promjeni ulje i kupi polusintetiku,drugo skini auspuh i isperi ga sa nečim (nafta,benzin,ivasol) i očisti ispuh na cilindru tak da više nema tog sr*nja unutra.Nakon toga ako če dimit neče bit jako a i produžit češ vjek trajanja zbog boljeg podmazivanja ,jedan poznanik sa simom se stalno žalio kak mu puno dimi i kak mu je mastan auspuh i to sve van curi a bio je škrt kupit bolje ulje pa me je pito kak da smanji dotok ulja da mu ne dimi tolko,ljepo mu objasniš ako smanjiš desi se cvik baci inu kupi bolje ulje jeb*š sad tih par kuna više.
Neda se on krstit, ma ko ga j nek onda dalje dimi i plače a ulje nek si sam smanjiva i plakat če još više,al ima jedna prednost tog ulja
sve komarce poubija po kvartu