Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jest da ovdje nisam više ništa htio pisati ali sad ovo moram. hac, molim te izjasni se kako ćemo dalje. ja čekati više 100% neću jer sa 3 različite strane sam dobio ponudu nabave tog primara sa garantiranim dolazkom u roku od 14 dana.
ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s tim
Citat: hac - 14 Siječanj, 2009, 21:41:23ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s timhvala, sa moje strane je s tim cjela priča o primaru zaboravljena i rješena.ni meni se nije dalo natezati oko toga.
evo danas je i sa moje strane definitivno rješena priča sa TIM primarom,jutros stigao paket i u njemu dotićni primar.......uspio sam ga odmah jutros utopit u jednom lokalnom shopu bez puno natezanja
novci su danas stigli.
Citat: robert - 14 Siječanj, 2009, 21:44:23Citat: hac - 14 Siječanj, 2009, 21:41:23ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s timhvala, sa moje strane je s tim cjela priča o primaru zaboravljena i rješena.ni meni se nije dalo natezati oko toga.evo danas je i sa moje strane definitivno rješena priča sa TIM primarom,jutros stigao paket i u njemu dotićni primar.......uspio sam ga odmah jutros utopit u jednom lokalnom shopu bez puno natezanja
hac mi je novce pposlao prije dva dana