Općenito > Trgovine
SIP - oni nisu normalni
Dirk23:
Da se i ja nadovezem, to je rizik toga posla, ako vec se radi sa time, mora se biti spreman i na takve stvari, ali ako su ljudi vec uplatili, i ako je dosla tolka postarina, jebiga, plati toliko, i daj ljudima, ono sta su platili, jer ti si ipak trgovac, i zarađujes na njima, a i moras racunati, da ides i u minus ponekada, jebiga, nisu ljudi krivi, a ti kao trgovac, trebas se nosit sa tim stvarima, jebiga, tu ces otici u minus, negdje drugdje u plus i tako, ne mozes samo na zaradu gledat, po meni to je malo sebicno, meni se ne isplati, i necu radit, a ljudi cekaju, i korektno platili.
black-rox:
Zbog ovakvih stvari ja uvijek dobro provjerim unaprijed šta ima ša nema,da nebi bilo poslije nisam znao,dijelovi se čekaju od tjedan dana do dva tjedna,nebi smjelo duže to je ono ako zapne,vidim robert se tu s tim primarom već mjesecima muči,evo ja ću malo vidjet ako se može nabaviti,i ako može čekat ćeš ga tjedan do dva :icon_thumright:
robert:
jest da ovdje nisam više ništa htio pisati ali sad ovo moram.
hac, molim te izjasni se kako ćemo dalje. ja čekati više 100% neću jer sa 3 različite strane sam dobio ponudu nabave tog primara sa garantiranim dolazkom u roku od 14 dana.
Nikon:
meni samo nije jasno zasto nista ne pise a vidia san ga online :toothy9:
pitaNS:
pa nek se dogovore na pm, šta se imaju ovde dogovarati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju