Općenito > Trgovine
SIP - oni nisu normalni
hac:
--- Citat: robert - 14 Siječanj, 2009, 19:19:25 ---jest da ovdje nisam više ništa htio pisati ali sad ovo moram.
hac, molim te izjasni se kako ćemo dalje. ja čekati više 100% neću jer sa 3 različite strane sam dobio ponudu nabave tog primara sa garantiranim dolazkom u roku od 14 dana.
--- Kraj citata ---
ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s tim
robert:
--- Citat: hac - 14 Siječanj, 2009, 21:41:23 ---ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s tim
--- Kraj citata ---
hvala, sa moje strane je s tim cjela priča o primaru zaboravljena i rješena.
ni meni se nije dalo natezati oko toga.
Benjamin:
UPS je skuplja varijanta slanja..ima i njemacka posta jos.To je isto ko kod nas city express i HP...HP je jeftiniji u nekim pogledima..
I to sta je vec neko napisao..sigurno paket ima osiguranje..
A kaj je zalosno je to da je SIP blizu Munchena...od ZG do tamo nekih 700km....a SA je jos 600km vise udaljen...ima do njega 1100-1200km od ZG....paket mora duplo veci put napraviti...
Kad sam ja narucivao vidio sam da SIP salje UPS a SA salje njemackom postom ak se ne varam..i cijenik je drasticno drugaciji..
Ja sam narucivao pakete na jednu adresu u Mucnchenu Sip je udaljen moza 50km postarina je bila skoro pa ista ko paket koji mi je stigao od SA na istu tu adresu..a paket od SA kako sam vec rekao je napravio jedno 500-600km vise puta...
Trebalo bi to drugacije s njima dogovoriti...da salju preko druge kurir firme..
Kolko sam skuzio proucavanjem tih narudbi kaj sam napravio..skuzio sam da SA vozi svoju robu na postu i salje..a SIP koristi usluge slanja da kurir dode i podiugne paket kod njih...to su ti dodatni troskovi i kad se to sve zbroji nastane ta ogromna cifra...
hac:
--- Citat: robert - 14 Siječanj, 2009, 21:44:23 ---
--- Citat: hac - 14 Siječanj, 2009, 21:41:23 ---ja sam ti danas poslao lovu poštanskom uputnicom,vjerovatno je prekosutra kod tebe jer sam slao poslije 15.30 popodne,neda mi se više natezat s tim
--- Kraj citata ---
hvala, sa moje strane je s tim cjela priča o primaru zaboravljena i rješena.
ni meni se nije dalo natezati oko toga.
--- Kraj citata ---
evo danas je i sa moje strane definitivno rješena priča sa TIM primarom,jutros stigao paket i u njemu dotićni primar.......uspio sam ga odmah jutros utopit u jednom lokalnom shopu bez puno natezanja
robert:
novci su danas stigli. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju