Općenito > Trgovine
SIP - oni nisu normalni
PROOF:
--- Citat: hac - 13 Siječanj, 2009, 16:59:35 ---ti očigledno ne razumiješ šta ti ja cijelo vrijeme govorim,nisam ga htio uzet pod tim uvjetima gdje me poštarina košta ko 3 primara,kad je paket došao na špediciju jednostavno sam odbio platit dodatne špediterske troškove i paket se vratio švabi,sad je primar naručen iz drugog shopa i razmišljam ozbiljno da storniram i tu naruđbu i vratim ti lovu jer me svaki čas javno prozivaš i jebeš me s tim primarom
--- Citat: ---dobio sam prošle godine paket od 7-8 kila i poštarina je bila 37eura
--- Kraj citata ---
pročitaj ovo podebljano crvenim
--- Kraj citata ---
hac nisi u pravu....ja u ni jednom postu nisam videl nekakvo prozivanje ili bilo kaj......covjek oce slozit lunu kako spada a vec pol god ceka taj primar(ne velim sad da nemoze bez tog primara slozit kaj nebi krivo shvatil).....covjek pita samo za ono kaj mu je trebalo doc i kaj je platil....NHF :icon_thumright:
robert:
e proof, ovako:
naručeno je sa sipa i njemu je došao taj ogromni račun za špeditera i ostalo. normalno da je rekao nema šanse da se to plati. paket je vraćen nazad i on je naručio preko nekog drugog švabe sa sipa da bi zaobišao te troškove! jedan dio stvari je stigao i to na pola. naručio sam 2 igle w7 došla samo jedna. naručio lerdiznu 50 došla 48 a od primara ni traga ni glasa. ja hacu nebi išao na živce da mi da izjavu gdje je i u čemu je problem!
jedino što mi je objasnio je ono sa špediterom i tu je 1005% donio točnu odluku i poslao sve nazad
pitaNS:
Ovo nije zabuna oko poštarine sa SIP-a...Ja sam hteo poručiti nešto za oko 20 eura...i video poštarinu od oko 90 eur....nisam mogao verovati...
poslao im samo uredno mail da je poštarina preskupa i da storniraju narudžbu...To su i uradili i obavestili me mailom...
robert:
e kad malo bolje razmislim dođem uvjek samo do jednog zaključka,
ISUSE KRISTE KOJA SAM JA BUDALA
hac, pošalji ti meni mirne duše novce ako hoćeš jer meni je ovoga zajebavanja dosta! ni papu nebi čekao 5-6 mjeseci kamoli jedan pišljivi primar koji i onako neće doći! ovo je bio moj zadnji post u ovoj temi!
Nikon:
--- Citat: hac - 13 Siječanj, 2009, 16:59:35 ---ti očigledno ne razumiješ šta ti ja cijelo vrijeme govorim,nisam ga htio uzet pod tim uvjetima gdje me poštarina košta ko 3 primara,kad je paket došao na špediciju jednostavno sam odbio platit dodatne špediterske troškove i paket se vratio švabi,sad je primar naručen iz drugog shopa i razmišljam ozbiljno da storniram i tu naruđbu i vratim ti lovu jer me svaki čas javno prozivaš i jebeš me s tim primarom
--- Kraj citata ---
NHF lave ali... stvarno citan sve na ovom forumu od pi*darija do dobrih stvari... i robert koliko god je puta spomenia primar NIKAD nije bilo u negativnom kontekstu nego "kad ga hac rijesi onda ce" .. itd.. , a ti naravno njega napadas da te javno proziva i da te maltretira...
mislin ako se ti ozbiljno bavis uvozom djelova 5-6 miseci je vec pitanje tvog ugleda i sposobnosti poslovanja... ja osobno bi ti nakon misec dana trazia lovu nazad a kamoli 5-6 ... i nasija bi ti na vrat dok ne vratis..
u 5-6 miseci se neznan sta izgubljeno u neznam kojem djelu svita moze nac ako oces... jer da je za tebe virujen da bi odavno bilo tu...
osim toga umisto da napadas covika bilo bolje da mu posaljes lovu + primar jer da oce moze te uredno natrpat na crnu listu trgovaca sa zaj#bom i srat protiv tebe, a on te JOS UVIK brani da si uvik korektan itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju