Općenito > Trgovine

SIP - oni nisu normalni

<< < (6/12) > >>

kecbaya:
hehe posto sam trenutno nepismen aj ti meni izracunaj to na 200€ artikala +pdv njihov + nas pdv budi covjek hehe

robert:
recimo da je poštarina 35 eura (što ne mora biti točno) + naš pdv i ostala plaćanja od oko 30%

sve skupa oko 300 eura +- 10 eura

PROOF:
prek haca ti je taj iznos + 20 % tog iznosa ne hac?
znaci platis 20 % vise i dode ti doma na kucnu adresu bez posebnog placanja postarine.... :hello: bar je tak  bilo dok sam ja kupoval od haca.... ;D

robert:

--- Citat: PROOF - 13 Siječanj, 2009, 17:46:07 ---prek haca ti je taj iznos + 20 % tog iznosa ne hac?
znaci platis 20 % vise i dode ti doma na kucnu adresu bez posebnog placanja postarine.... :hello: bar je tak  bilo dok sam ja kupoval od haca.... ;D

--- Kraj citata ---
pa tako je i sada kad se naručuje preko haca. možda smo se sad malo prepucavli radi jebenog primara ali su preko njega naručene stvari sa scooter attacka ili centra uvjek brzo stigle i bile 100% ok.

PROOF:
tako je.....ja imam same pohvale za kupnju prek njega........ :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

EDIT: da nebi bilo da je spamm :) mislim da stvarno nije u redu od njih da pol godine ceka za jebeni primar.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju