Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Ko radi i ko neradi svoj poso na ovom forumu
marko209vx:
moram se i ja nadovezat ne ovu temu...pa dajte vi moderatori pocnite vise radit sto vam je posao, j****u m...! bas neki dan raspravljali smo o dobroj temi NRG VXR, dobro je krenulo a onda se nade grupica pametnih koji valjda svjecicu neznaju skinut pa pocne u taj topic stavljat neke filmove, picke materine neznam ni ja... preko foruma se dogovaraju za medusobne kave i jebacine, di toga ima??? to odmah opomena ili ban, a ovo nije jedini primjer jer po cijelom forumu se to dogada. Ja kad vidim takve stvari meni se odmah sere, neda mi se ni pisat iako imam dosta korisnih informacija s kojima bi ljudima mogao pomoci. Potrudite se malo, jer forum potencijala ima sigurno, ali fali kvalitete i toj jako fali... to je jedan od razloga zasto ovaj forum izbjegavaju pravi majstori i exsperti..
stay tuned
robert:
pa opomenuo sam spamere i počistio tu temu!
Pupo:
--- Citat: marko209vx - 13 Siječanj, 2009, 10:44:46 ---moram se i ja nadovezat ne ovu temu...pa dajte vi moderatori pocnite vise radit sto vam je posao, *****u m...! bas neki dan raspravljali smo o dobroj temi NRG VXR, dobro je krenulo a onda se nade grupica pametnih koji valjda svjecicu neznaju skinut pa pocne u taj topic stavljat neke filmove, picke materine neznam ni ja... preko foruma se dogovaraju za medusobne kave i jebacine, di toga ima??? to odmah opomena ili ban, a ovo nije jedini primjer jer po cijelom forumu se to dogada. Ja kad vidim takve stvari meni se odmah sere, neda mi se ni pisat iako imam dosta korisnih informacija s kojima bi ljudima mogao pomoci. Potrudite se malo, jer forum potencijala ima sigurno, ali fali kvalitete i toj jako fali... to je jedan od razloga zasto ovaj forum izbjegavaju pravi majstori i exsperti..
stay tuned
--- Kraj citata ---
To oni tebe malo zato što si novi (to nije problem samo ovog foruma već općenito svih jer te nitko nehebe ni 5% kad si regan par mjeseci). Pokaži im što znaš i bit će bolje s vremenom. A što se tiče spamanja u temama uvijek se može poslat pm nekom od modera na podforumu koji će to počistiti.
Drnda:
evo kada marko nesto govori, odlucio i ja reci svoje misljenje:
spama je uvijek bilo, i uvijek ce ga biti, pogledajte SS forum, sslavan je zar ne, sreca pa ima takve modova koji ga mogu vinuti u nebo, ipak po meni ok je spamati, i npr. poslije reces modu da pobrise ili tako da im olaksas posao... bolje da ima spama nego da nema clanova...
Doomsday:
Šta, oli ima spama na ovi forum...? :icon_scratch:
:dontknow:
:zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju