Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Ko radi i ko neradi svoj poso na ovom forumu

<< < (4/11) > >>

igor.sb:
a jel to posteno?

robert:

--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2009, 01:25:35 ---a jel to posteno?

--- Kraj citata ---
pa u jednu ruku i nije a u drugu jeste! za sve komentare postoji pm a ako netko fakat prodaje neki škart po skupoj cjeni onda je komentar (upozorenje, ali nikakvo vrjeđanje i prepucavanje)ok

Pupo:
Cijene se nekomentiraju makar one bile 3 put veće od stvarne cijene. Drugo je prodavanje neispravne robe i sličnoga.

igor.sb:

--- Citat: robert - 13 Siječanj, 2009, 01:28:58 ---
--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2009, 01:25:35 ---a jel to posteno?

--- Kraj citata ---
pa u jednu ruku i nije a u drugu jeste! za sve komentare postoji pm a ako netko fakat prodaje neki škart po skupoj cjeni onda je komentar (upozorenje, ali nikakvo vrjeđanje i prepucavanje)ok

--- Kraj citata ---

gle jadno mi je, sto netko svijesno ili ne svjesno nije bitno, trazi puno vecu cjenu nego sto ona je

nemam ja nista protiv nek ide to oglasavat negdje drugdje, bas me briga

ali ovdje na forumu takve oglase stavljat nema smisla, i jos kao izgovor pa sta mozda netko naletu, u prijevodu naci ce se neka budala koja ce uzeti ne znajuci da isto takvo racunalo s jacim komponentama i garancijom moze kupiti za iste pare...JEL ZATO SLUZI FORUM?

eladio je odobrio koliko se sjecam takve postove i sam je to napisao ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12853.0 eto pa citaj

ocito nikom nije stalo pa tako ni tebi roberte  :dontknow:

robert:
ma u pravu si, nemam ništa protiv nekih komentara ili linkova li pogledaj koliko se pametnjakovića odmah nadovezalo sa besmislenim komentarima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju