Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Ko radi i ko neradi svoj poso na ovom forumu

<< < (6/11) > >>

hac:

--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2009, 01:14:19 ---zasto se ne smije spamat u pf ''ostali oglasi''

mislim na oglase vezane uz prodaju komp i ili samih komponenti
--- Kraj citata ---

ne može se nigdje spamat osim u OT podforumu.....što se tiče konkretno tog oglasa za komp dečko koji je spamao oglas je upozoren i onda nakon rasprave na pm sa mnom dobio 7 dana djelomićni ban zbog bezobrazluka ,nije banan zbog spama

marko209vx:

--- Citat: Area51 - 13 Siječanj, 2009, 11:28:09 ---
--- Citat: marko209vx - 13 Siječanj, 2009, 10:44:46 ---moram se i ja nadovezat ne ovu temu...pa dajte vi moderatori pocnite vise radit sto vam je posao, *****u m...! bas neki dan raspravljali smo o dobroj temi NRG VXR, dobro je krenulo a onda se nade grupica pametnih koji valjda svjecicu neznaju skinut pa pocne u taj topic stavljat neke filmove, picke materine neznam ni ja... preko foruma se dogovaraju za medusobne kave i jebacine, di toga ima??? to odmah opomena ili ban, a ovo nije jedini primjer jer po cijelom forumu se to dogada. Ja kad vidim takve stvari meni se odmah sere, neda mi se ni pisat iako imam dosta korisnih informacija s kojima bi ljudima mogao pomoci. Potrudite se malo, jer forum potencijala ima sigurno, ali fali kvalitete i toj jako fali... to je jedan od razloga zasto ovaj forum izbjegavaju pravi majstori i exsperti..

stay tuned

--- Kraj citata ---

To oni tebe malo zato što si novi (to nije problem samo ovog foruma već općenito svih jer te nitko nehebe ni 5% kad si regan par mjeseci). Pokaži im što znaš i bit će bolje s vremenom. A što se tiče spamanja u temama uvijek se može poslat pm nekom od modera na podforumu koji će to počistiti.

--- Kraj citata ---
nisam ja reko da mene niko ne jebe 5%, naprotiv svaki dan mi dolaze 10 pm poruka ljudi pitaju, interesiraju se.. Ja sam rekao da mi se neda ljudima objasnjavat po topicima jer ima prvise spama, uredu je u odredeni granicama ali se uvjek treba okvirno drzati teme, za sve ostalo offtopic postoji. :hello:

eladio:

--- Citat: marko209vx - 13 Siječanj, 2009, 10:44:46 ---moram se i ja nadovezat ne ovu temu...pa dajte vi moderatori pocnite vise radit sto vam je posao, *****u m...! bas neki dan raspravljali smo o dobroj temi NRG VXR, dobro je krenulo a onda se nade grupica pametnih koji valjda svjecicu neznaju skinut pa pocne u taj topic stavljat neke filmove, picke materine neznam ni ja... preko foruma se dogovaraju za medusobne kave i jebacine, di toga ima??? to odmah opomena ili ban, a ovo nije jedini primjer jer po cijelom forumu se to dogada. Ja kad vidim takve stvari meni se odmah sere, neda mi se ni pisat iako imam dosta korisnih informacija s kojima bi ljudima mogao pomoci. Potrudite se malo, jer forum potencijala ima sigurno, ali fali kvalitete i toj jako fali... to je jedan od razloga zasto ovaj forum izbjegavaju pravi majstori i exsperti..

stay tuned

--- Kraj citata ---

u tehnickom dijelovu foruma nikakav off nije dopusten , podforum tunning, podforum styling, projekti i slicno..
nazalost moderatori nemaju toliko vremena da sve ciste , koliko neki imaju vremena "radit sranja"  :angry7:

ponavljam ako me netko nije skuzio, svi smo mi ovdje "volonteri" , ja nemogu traziti od nekog moderatora da radi "posao" , niti zelim to traziti od moderatora, njihova duznost je da usmjeravaju i popravljaju koliko stignu , i da svojim primjerom usmjeravaju rasprave..

duznost ostalih forumasa , pogotovo onima kojima smeta poput tebe , je da kad vide spam i slicno da prijave to isto, i na taj nacin olaksaju posao moderatorima  , nema smisla to zaobilaziti, bar smo mi ovdje ekipa koji svaki prijedlog uvazavamo..  :frajer:

milja180sp:
Vi ste ko ovi u saboru, neko kaze nesto dobro ,a vi se sprdate na to . ok vas problem.. bilo bi ljepo da admini na ovom forumu ,pokusaju s moderatorima dogovoriti koliko toliko da rijesavaju neke stvari sto se njihova dijela tice.. Ja samo zelim dobro za ovaj forum ,nista lose.. Ako ti vec moderatori neznaju tocno koja im je zadaca ,tu su admini pa nek njih pitaju ili ,ako neko ima volje i vremena neka napise.. Jer mislim da nisam ja jedini kojem smetaju takve stvari...odlucite sta je najbolje za vas forum,a to naravno odlucuju administratori... pozzzzz i nadam se da ce se neki ljudi uzbiljiti. ;D

Luka 0101:
Roberte, nisi trebao zakljucati temu o windowsu...

Samo si mogao izbrisati Link od mininove i to je to.
Rasprava je tako ionako otišla u drugom smijeru od piratstva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju