Tehnički kutak > Tuning skutera

nove gume

<< < (11/16) > >>

gokiSP:
kao sto rekoh to ti umanjuje ciklistiku, stavi naprijed 120 i preporodit ces se po zavojima...

Losinj:
evo doso sam do rjesenja,jednostavno pogledo u prometnu  :laughing1: :laughing1: :laughing1:

seba:

--- Citat: gokiSP - 06 Veljača, 2009, 14:06:50 ---kao sto rekoh to ti umanjuje ciklistiku, stavi naprijed 120 i preporodit ces se po zavojima...

--- Kraj citata ---

bas cu probat,svjedno moram nove gume kupit

gokiSP:
vidit ces koja razlika

Rossi:

--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2009, 13:11:52 ---
--- Citat: seba - 06 Veljača, 2009, 13:02:22 ---
--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2009, 12:59:49 ---
--- Citat: seba - 06 Veljača, 2009, 12:51:37 ---to je istina sta si rekao za savu,ona bi se trebala svakih 7-8tkm mijenjat.

--- Kraj citata ---

E to je problem. Sava kako god okreneš, nije za mene. Ili pirelli ili ide nazad Michelin Booper kak je i tvornički bilo. Jer tu gumu "imam u krvi" i znam kako se ponaša motor sa njom  :icon_biggrin:

Sava je dobra za jednu sezonu, a ja vozim i po zimi i ona je ko kamen. Ne samo da ne smije biti zavoj nego i ako je cesta malo nagnuta a ravna, hoće me s motora bacit. Užas! Smanjio sam i pritisak u gumama al nisam ništa dobio na stabilnosti

--- Kraj citata ---

kupi si onda tu michelin kad ju najbolje znas :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

izgleda da tak i bude. Dvoumim se još između te Pirelli i Michelin. Jer i jedna i druga su vrlo slične kaj se tiče ponašanja u vožnji. (zato i jesu i jedna i druga tvornički bile na Aeroxima)  :dontknow:

--- Kraj citata ---
kod mene s na runneru isto serijske Pirelli evo i gume su mi extra se pokazele ..zadnja je izdrzala 18000Km i onda je tek pocela da malo zajebaje tj pocele su se javljat grbe po njoj..ali guma je sto se kaze silovana..od prolizavanja zadnjeg kraja...u mjestu deranja guma i slicno...sara se samo malo vide po sredini hehe...ali sto se tice drzanja na cesti,suho,mokro..uvijek zadovoljan...zato ih i sam trazim da kupim..ali nemogu naci u zagrebu da neko ima i jednu i drugu....vozio sa runnera sa dunlopom i jos jednog sa savinim mc 28 tako nesto..nisam bio zadovoljan..nije to to...kad zalegnes ukrivini osjetis da je zadnji kraj nestabilan....steta sto nema bridgstone za novog runnera ...ali pirelli je sigurno po meni najbolja poslije bridgestone...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju